bu da ekran görüntüsü. düşünün sadece oyuncular 8312 tane, bi de takımlar falan var
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
kardeşim ne güzel açmışsın tamam işte
bak şimdi ordan örneğin münih kroos u al real in altına yapıştır kroos un yerine de xabi yapıştır hepsi bu
rec no dan sona kadar kopyalayıp yeni takımının en altına yapıştır çok takım ve oyuncu olmasının bi önemi yok. Sen baştan yapmıycaksın bunu zaten toplasan 50 oyuncuyu geçmez..
eğer bu dediklerim olmadıysa sadece edit yap. Mesala di maria kaç harf var 8 ona james yaz.. Monaco dan james i bul ve onun verilerinin aynısını sonuna kadar yaz. İşte age kaç atıyorum 22 hair colour -14796585 bunu yaptığında real de di maria yerine artık james olucaktır.. Monaco da ki james in yerine de yeni alınan ve kadroda olmayan bi oyuncu yaz. Ama dikkat edilecek tek şey yazdığın verilerin orjinal harf sayısından fazla olmaması yoksa oyun açılmaz. Bu taktik kesin işe yarayacatır kolay gelsin
eğet bilgisayar olsa 1 günlük işimdir ama napayım
bir hatırlatma daha yapayım oyuncu isimlerini aratarak bul ama dikkat et iki isimde çıkabilir biri milli takım biri kulübü sen kulüp takımında ki ismi edit yapcaksın.. Takım adı yazıyor mu bilmiyorum ama şöyle de çözebilirsin üste atıyorum casillas ramos pepe var o takım real ve doğrudur
Yaw bana bi bilgisayar verin hele şunu bi 15 e çevirim hele