SeLFISH Üye Aynen Kardesim ben bu konuyla ilgili istek bölümünde bi konu actım ama kimse bakmadı sanırım. Bu yeni transferleri yapabilen biri yokmu? Oyun üzerinnden yapılsa yine ugrasırdık da malesef :/
Aynen Kardesim ben bu konuyla ilgili istek bölümünde bi konu actım ama kimse bakmadı sanırım. Bu yeni transferleri yapabilen biri yokmu? Oyun üzerinnden yapılsa yine ugrasırdık da malesef :/
onurw58 Üye bir hort olacak ama elinize sağlık bide şu real football da türkçe spiker vardı bundada varmı?
Kayahan14 Üye onurw58' Alıntı: bir hort olacak ama elinize sağlık bide şu real football da türkçe spiker vardı bundada varmı? Genişletmek için tıkla ... dostum realde ingilizce spikeri türkçe yapmıştım. Bunun ingilizcesi bile olmadığı için yapabilceğim bişey yok Kayahan14' Alıntı: dostum realde ingilizce spikeri türkçe yapmıştım. Bunun ingilizcesi bile olmadığı için yapabilceğim bişey yok Genişletmek için tıkla ... kimsenin yok
onurw58' Alıntı: bir hort olacak ama elinize sağlık bide şu real football da türkçe spiker vardı bundada varmı? Genişletmek için tıkla ... dostum realde ingilizce spikeri türkçe yapmıştım. Bunun ingilizcesi bile olmadığı için yapabilceğim bişey yok Kayahan14' Alıntı: dostum realde ingilizce spikeri türkçe yapmıştım. Bunun ingilizcesi bile olmadığı için yapabilceğim bişey yok Genişletmek için tıkla ... kimsenin yok
onurw58 Üye Kayahan14' Alıntı: dostum realde ingilizce spikeri türkçe yapmıştım. Bunun ingilizcesi bile olmadığı için yapabilceğim bişey yok kimsenin yok Genişletmek için tıkla ... cevap için teşekkürler real footballdan iyi bu oyun keşke bunada olsaydı
Kayahan14' Alıntı: dostum realde ingilizce spikeri türkçe yapmıştım. Bunun ingilizcesi bile olmadığı için yapabilceğim bişey yok kimsenin yok Genişletmek için tıkla ... cevap için teşekkürler real footballdan iyi bu oyun keşke bunada olsaydı