Uygulama Performans Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cyber518

cyber518

Üye
    Konu Sahibi
Performans Sorunu
Selam arkadaslar Samsung Galaxy S Advance kullanıcısiyim telefondan memnunum fakat son zamanlarda bir program actigimda, oyun açtığımda, cok basit bir islem olsa bile orta tusla programdan ciktigimda anasayfadaki simgeler sonradan falan geliyor kasiyor. Bu basta yoktu yeni cimti basima. Bunum cozumu nasil olabilir onereceginiz bir program var mi

cyber518

cyber518

Üye
    Konu Sahibi
Yardim edecek bir hayırsever yok mu??

cep6600

Üye
bilsek ama kullanmadım bilmiorum

alaStar

alaStar

Üye
Kardeş fabrika ayarlarına dön telefonun bi temizlensin çok fazla uygulama yüklediysen arka planda çalışıp telefonunu yorar ondandır

zorali

Üye
kardeş ben de s advance kullanıcısıyım benim telefonda da arada sırada oluyo ama 1 kaç saniye sürüyo. memory booster uygulamasını yükleyip. arada bi çalışan uygulamaları kapatıp telefonun yükünü hafifletebilirsin. ben öyle yapuyorum. bi de ön bellek temizleyici uygulamasını da yükleyerek günlük olarak ön belleği temizlemeni tavsiye ederim.

cyber518

cyber518

Üye
    Konu Sahibi
Onbellek temizlemedim daha hic zarari olabilir diye, bi sorun yaratir mi

galaxyyy06

galaxyyy06

Üye
hic bi zarari olmaz .. Tam tersine yararlidir. Ben advanced task killer kullaniyorum cok ta memnunum sende indir bi zarari dokunmaz.

cyber518

cyber518

Üye
    Konu Sahibi
Tamadir cok tesekkurler

cyber518

cyber518

Üye
    Konu Sahibi
Ram booster programı nasıldır

zorali

Üye
ram booster ı indirdikten sonra widgetlerde iki adet ikon çıkacak kısayol olarak kullanabilrsin ikisine de birer kere dokunman yeterli çalışan uygulamaları kapatır. kapatılan uygulamalar yeniden başlıyo ama telefon baya bi rahatlıyo tavsiye ederim.

cyber518

cyber518

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim biliyordum zaten kullanıyorum onu yine de cok teşekkür ederim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt