Tm power :cool mat 74 geo 86 :cool: Mat 41, Geo 48 :hih:
Uhops Üye .caner.' Alıntı: Tm power Genişletmek için tıkla ... _YldzEnes_' Alıntı: mat 74 geo 86 : Genişletmek için tıkla ... Mat 41, Geo 48
.caner.' Alıntı: Tm power Genişletmek için tıkla ... _YldzEnes_' Alıntı: mat 74 geo 86 : Genişletmek için tıkla ... Mat 41, Geo 48
_YldZEneS_ Üye Konu Sahibi .caner.' Alıntı: Din 60 beden 70 girmedim yazililara Genişletmek için tıkla ... benim beden zayıf düştü
.caner.' Alıntı: Din 60 beden 70 girmedim yazililara Genişletmek için tıkla ... benim beden zayıf düştü
_YldZEneS_ Üye Konu Sahibi OttomaN TigeR' Alıntı: Velilerde ders yapmaktan kurtuldu yani... Genişletmek için tıkla ... evet abi bakan da öyle dedi veliler yapıyomus ödevi yüklerini hafifletelim dedi
OttomaN TigeR' Alıntı: Velilerde ders yapmaktan kurtuldu yani... Genişletmek için tıkla ... evet abi bakan da öyle dedi veliler yapıyomus ödevi yüklerini hafifletelim dedi
OttomaN TigeR Üye İyi olmuş bence, birde geçiş notunu 5 puan düşürüp sözlü notunu da kaldırırlarsa değmeyin keyfinize
Mr.Sun Üye performans ödevlari olmadan ben okulu nasıl geçicem zaten bu dönem 7 birim var 2. 14 olur artık MEB istifa
performans ödevlari olmadan ben okulu nasıl geçicem zaten bu dönem 7 birim var 2. 14 olur artık MEB istifa
.caner. Üye can 503' Alıntı: performans ödevlari olmadan ben okulu nasıl geçicem zaten bu dönem 7 birim var 2. 14 olur artık MEB istifa Genişletmek için tıkla ...
can 503' Alıntı: performans ödevlari olmadan ben okulu nasıl geçicem zaten bu dönem 7 birim var 2. 14 olur artık MEB istifa Genişletmek için tıkla ...
.caner. Üye OttomaN TigeR' Alıntı: İyi olmuş bence, birde geçiş notunu 5 puan düşürüp sözlü notunu da kaldırırlarsa değmeyin keyfinize Genişletmek için tıkla ... Sözlü kalkarsa hiç gecemeyiz
OttomaN TigeR' Alıntı: İyi olmuş bence, birde geçiş notunu 5 puan düşürüp sözlü notunu da kaldırırlarsa değmeyin keyfinize Genişletmek için tıkla ... Sözlü kalkarsa hiç gecemeyiz
KD1907 Üye Lise bitti bu peformans ödevleri kalktı ve ders saati 37 den 35 e düşürüldü şansa bak ya. Masus yapıyolar varya
Lise bitti bu peformans ödevleri kalktı ve ders saati 37 den 35 e düşürüldü şansa bak ya. Masus yapıyolar varya
CANGO97 Üye ya arkadaş sistem hergün degişiyor işin içindeki insanlar bile yetişemiyor degişikliklere