Haber Perfect Shift: Windows Phone Mağazada

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
Perfect Shift: Windows Phone Mağazada
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Windows Phone kullanıcılarının 21 Ocak'taki Microsoft etkinliğine odaklandığı şu günlerde vakit geçirmek için güzel bir oyun tavsiyemiz var.

Boş vakitlerinizde ya da zaman geçmek bilmiyor dediğiniz anlarda küçük ama bağlayıcı ve eğlenceli bir yarış oyunu olan Perfect Shift ile finiş çizgisine ilk ulaşan olmaya çalışacaksınız.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Yarışlarda kazandığınız paralarla yeni araçlar alabilir ya da arabasını modifiye ederek güçlendirebilirsiniz.

Ücretsiz olarak sunulan oyun 512 MB sistem belleği olan cihazlar tarafından da destekleniyor. 140 MB boyuta sahip olan oyuna aşağıdaki Windows Phone mağaza linkinden ulaşabilirsiniz

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi, skynet ve zaakaan

symbianbelle

symbianbelle

Üye
Teşekkürler

dark_13

Üye
teşekkürler

StartTheGame

StartTheGame

Üye
Oyun bitti hilesi var elimde :D Telefonunuzun gununu ileri alarak bir gün içinde bir suru gunluk kutular ve daily yarışı yapabiliyosunuz upgrade süreside çabucak geçiyo saygılar ;)
E napıcan o kadar yalvardık N20 Online ın yapımcısına wp a da oyun çıkar diye dinlemedi , şimdi pişmandır kesin çunku oyunun binlerce indirmesi var :)

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
ardacumhur

ardacumhur

Üye
Arkadaşlar oyunu bir süredir deniyorum ve ben çok sevdim.

Ancak bildirim seçeneği eklenseydi daha güzel olabilirdi. Mesela günlük yarışlar var, oynanabilir olduğunda bir bildirim gelse, araç yükseltmeleri tamamlandığında bildirim gelse bence hoş olurdu.

Ayrıca bir çevirim içi oyun seçeneği de bence bu oyuna sınıf atlatırdı.

Haber için teşekkürler :good:

• Beğen
Tepkiler: ceza87
Takipçi Satın Al

Üst Alt