Pepsiden Bakın Ne Çıktı ( Skandal )

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Pepsiden Bakın Ne Çıktı ( Skandal )

researcher

Üye
GÜNLÜK REP VERME LİMİTİM DOLDUĞU ZAMANLARDA VE YENİ YORUM YAZAN VE REP ATAN ERTESİ GÜN REPLERİNİ ALICAKTIR.

8/9/10/11/12/13/14/15/16/17/19/20/21/27 SAYFADAKİLER REPLENMİŞTİR. GÜNCEL GÜNCEL

bu kısmı da mı kopyaladın... :)

chakır66

chakır66

Üye
midem bulandı

Bora

Bora

Üye
Ne çıkmış pepsi kutusundan?Ölü bi canlı gibi bişi

legend5858

legend5858

Üye
wawwww :D:D coco colaya devam o zman :D pepsi içmem zaten :):D

Candy

Candy

Üye
Sanki cocacola çok mu farklı.. Evet o canlı bir varlığın ceseti resmen.. İnsanlara içirdikleri şeye bakın ya. Kasıtlı yapılıyor böyle şeyler... Zeka geriliğine neden olan şeyler de tespit edilmişti. İnsanlar üzerinde oynanan bir oyun bu!

wizard_pislick

wizard_pislick

Üye
coca cola bitti şimdi pepsiye mi geldi çamur atma

Nillowa

Üye
iğrenç yaa

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Ne bilelim sonradan koymadılar..........

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
ikisini de içmeyin :ehe ben 2 senedir içmiyorum ve çok rahatım :ehe 10 numara ayran için en iyisi :ehe

uyduruk57

uyduruk57

Üye
cavur icatlarını değil kendi öz icadımızı içelim: AYRAN:oke:

A1234567A

A1234567A

Üye
cidden gerçekmidir bu ya :off:

Utku

Utku

Üye
:kop:

Berlin Boleyn

şaibeli gibi geliyor bana dünayaca ünlü bir içecek markası böyle bir tongaya düşmez
hadi en fazla küçük bir böcek düşer ama bunun içine kurtaj yapılmış bebek gibi bişey koymuşlar sankii..
belkide bir karalama kampanyasıdır...

uyduruk57

uyduruk57

Üye
içmeyin arkadaşlar sizde. ayran gibi memleketin öz icadı var. olmadı şalgam içersiniz. illaki bol kimyasal bol boya diyorsanız bol sulandırılmış meyve suyu var. colayı bir zahmet evinizdeki klozete dökün.nasıl temizlik yapıyor, o zaman çamaşır suyundan da etkili olduğunu göreceksiniz. ve bir daha içmeyeceksiniz zaten.:off:

electro77

electro77

Üye
Tamam cola gibi asitli içecekler çok zararlı ama bu resimlerde tamamen düzmece şimdi ayran kutusunun içinede bunun gibi iğrenç bişey koyup çeksen ayran ondan mı yapılmış oluyor böyle fotoğraflar karalamadan başka bişey değil için demiyorum ama böyle saçma sapan fotoğraflarada inanmayın.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
tamam arkadaşlar resim fake olabilir ama akıl,mantık var bunların ne kadar zararlı olduğu gün gibi açık..

dinccine

Üye
zaten pepsi cok sekerliydi

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
inanmayın böyle şeylere yaa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt