İsrail malıCoca Cola içilmez mi nası insanlarsınız

Hmmm, merdiven altı üretim mi içiyorsun?Bende koka kola içemiyirum

burgera gidiyosan bal gibi içiyon ona göreBende koka kola içemiyirum

Bazı istisnalar olabilirburgera gidiyosan bal gibi içiyon ona göre![]()
Pepsi yaşatır seniHmmm, merdiven altı üretim mi içiyorsun?![]()

Bazı istisnalar olabilir
Pepsi yaşatır seni![]()

İşte aradıgım mizahIstisnalar kaideyi bozmaz.![]()

Ee Pepsi ne? Hiçbirini almayak o zaman.İsrail malı![]()
Hep amerikanın oyunu bunlarEe Pepsi ne? Hiçbirini almayak o zaman.

Mantıklı ama malzemeden çalıyorlarLe Cola alalım bence.

Hepsinin malzemesi aynı zaten ama Coca Cola ve Pepsi marka olduğu için onların tatları daha iyi geliyorMantıklı ama malzemeden çalıyorlar![]()
şeker oranı tatlandırıcısı asidi farklıdırHepsinin malzemesi aynı zaten ama Coca Cola ve Pepsi marka olduğu için onların tatları daha iyi geliyor![]()
yok hocam biz genç kalacaz sen yaşlanacanben pepsi içmiyorum ölümüyüm şuanda![]()

Onlar farklı olur onu demedimşeker oranı tatlandırıcısı asidi farklıdır![]()
mesela ayranın neyden yapıldığı belli ama kolayı bilmiyoruz yapan firmalar biliyor sadece. aynı malzemeden oluyor o da sonuçta ama dediğin gibi onlar farklı olabilir.Doğru diyorşeker oranı tatlandırıcısı asidi farklıdır![]()
siz koşarken ben yatakta can çekişicem , siz mahalle futbolu oynarken ben evde oksijen tüpünü takmaya çalışıcam , siz keyif içinde yaşarken ben hastane hastane arıcamyok hocam biz genç kalacaz sen yaşlanacan![]()
pepsi içmeye başlıyorum
: 
gel doplapta beleş limonlu pepsi var yudumluyorum şu an şişko bardaktasiz koşarken ben yatakta can çekişicem , siz mahalle futbolu oynarken ben evde oksijen tüpünü takmaya çalışıcam , siz keyif içinde yaşarken ben hastane hastane arıcampepsi içmeye başlıyorum
:
![]()