Haber Pepsi, akıllı telefon pazarına mı giriyor?

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Pepsi, akıllı telefon pazarına mı giriyor?
Telefonları kola ile mi dolduracağız :kop2:

artık pepsi alana bi kampanya yapsınlar :sirit:

Paylaşılan bir görsele göre Pepsi firması, akıllı telefon pazarında yer alabilir.

Amerika Birleşik Devletleri Merkezli kola üretim ve pazarlama şirketi olan dünyaca ünlü Pepsi, akıllı telefon pazarında yer alabilir.

Günümüzde akıllı telefon kullanımı o kadar yaygınlaştı ki, bu pazar birçok firmanın iştahını kabartmaya devam ediyor. Teknoloji ile ilgili firmaların her an katılabileceği bu pazarda çok farklı bir isim ön plana çıktı. Akıllı telefonlar dünyanın en ünlü meşrubat üreticilerinden biri olan Pepsi’nin de ilgisini çekmiş gibi görünüyor. Dünyaca ünlü marka Pepsi, Çin’in en popüler sosyal paylaşım mecrası Weibo üzerinden paylaştığı görsel, kafaları oldukça karıştırdı.

Resmi Weibo hesabında paylaşılan görselin üzerinde ki Pepsi Phone yazısı akıllara acaba Pepsi firması damı akıllı telefon pazarına giriyor sorusunu getirdi. Ama Pepsi’nin tek başına bir akıllı telefon üretecek alt yapısı bulunmamakta. Aklımıza Pepsi’nin Çin merkezli bir firma ile ortaklaşa akıllı telefon üretebileceği geliyor. Pepsi’nin reklam amaçlı giriştiği bu yöntem oldukça dikkat çekti. İlerleyen zaman içerisinde bu görsel ile ilgili bilgiler gelecektir. Bakalım Pepsi’nin şirket geleceği ve akıllı telefon pazarı ile ilgili nasıl bir düşüncesi var?

Pepsi, akıllı telefon pazarına mı giriyor? - MaxiCep

yaytas

yaytas

Üye
her hepsi kapağındaki kod 0.25 dolar pepsi wallet hesabı da açsın 750 dolar yapan telefonu alsın :haha::haha:

• Beğen
Tepkiler: Buğra ve Murdoc Massaka
yeumyang

yeumyang

Moderator
bir pepsi eksikti yahu sen içecegini üret sat ne yapacaksın telefon işini artık kolayla testler gelir pepsi içecek ve telefonu

• Beğen
Tepkiler: Buğra ve bozkirdangelen
0MG90

0MG90

Üye
Kola firmasının telefon pazarında işi ne ya
Bi bunlar eksikti

• Beğen
Tepkiler: Buğra ve Murdoc Massaka
Murdoc Massaka

Murdoc Massaka

Üye
Bir içim su telefon diye slogan yapsın tam olsun [emoji23]

• Beğen
Tepkiler: yaytas ve Buğra
yeumyang

yeumyang

Moderator
başkasına ürettirip markayı basacak satacak bırakın telefon işini sony htc samsung lg Apple blackberry yapsın şimdi bunlar kola yapmaya kalksa pepsi eleştirir herkes hangi işte iyiyse onu yapması gerek pepsi içecek olarak iyi bir marka ama iş telefona gelirse saglam bir kayaya carpar

• Beğen
Tepkiler: Murdoc Massaka
BRKTNL

BRKTNL

Üye
Şimdi bi heveslerini alsınlar da sonra illaki bir önlem alınır, böyle önüne gelen rüyasında görmüş gibi atılmaz diye tahmin ediyorum.

• Beğen
Murdoc Massaka

Murdoc Massaka

Üye
Şimdi bi heveslerini alsınlar da sonra illaki bir önlem alınır, böyle önüne gelen rüyasında görmüş gibi atılmaz diye tahmin ediyorum.
Asidi çabuk kaçar [emoji12]

• Beğen
Tepkiler: BRKTNL
BRKTNL

BRKTNL

Üye
Ben esas coca cola dan atak bekliyorum bakalım, bunun altında kalamazlar :kop2:

• Beğen
Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Yani kendileri üretmez zte huawei meizu gibi firmalara ürettirirler büyük ihtimal ama fiyatı mühim olan :ehe

Yusuf0111_Oğuzhan

Yusuf0111_Oğuzhan

Üye
hayır pepsi süt üretecek et üretecek hadi şeker üretmesi belki garip fsln deseler neyse gıda sektörü zaten pepsinin olduğu bir sektör yine bişey demeyiz ama sen git telefon üretmeye giricem de sonra dalga konusu olma pepsi saçmalıyo bence kendini rezil etmeden bırsksın mobil sektöre girmeyi

• Beğen

Üst Alt