Tavsiye People Encyclopedia (windows Phone 8)

Sponsorlu Bağlantılar

ceyhunkeklik

ceyhunkeklik

Üye
    Konu Sahibi
People Encyclopedia (windows Phone 8)
Türkçe Açıklama:
Bu uygulama ile bir google servisi olan freebase.com veritabanından istediğiniz kişiyi arayıp, onun hakkında bilgi edinebilirsiniz.

English Description:
You can learn about a person that you want with this application. This is a "People Encyclopedia"... No ads, Clean & Fast.

...

...

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Yerli geliştirici uygulaması olduğundan tüm üyelerimizin görüp faydalanması adına genel bölümüne taşınmıştır.

• Beğen
Tepkiler: ceyhunkeklik
Murat Alper

Murat Alper

Moderator
:tşk:

• Beğen

respection123

Üye
:tşk:

• Beğen
serverfun912

serverfun912

Üye
Yerliyse destek vermek lazım

• Beğen
ceyhunkeklik

ceyhunkeklik

Üye
    Konu Sahibi
Akhtoher

Akhtoher

Üye
Paylaşım için teşekkürler oylama yapmadan geçermiyiz hiç umarım çalışmalarının devamı gelir :)

• Beğen
cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
emeğiniz için teşekkürler ancak daha ses getirecek çalışmalar beklemekteyiz nacizane fikrim şuki zaten googleden arama yapıp bi şekilde bir çok siteden hedefe ulaşılabiliyor hemde Türkçe olarak

ceyhunkeklik

ceyhunkeklik

Üye
    Konu Sahibi
emeğiniz için teşekkürler ancak daha ses getirecek çalışmalar beklemekteyiz nacizane fikrim şuki zaten googleden arama yapıp bi şekilde bir çok siteden hedefe ulaşılabiliyor hemde Türkçe olarak

Aslında haklısınız ancak şöyle bir durum var. Sıfırdan bir uygulama yazmak ciddi mesai ve maliyet gerektiren bir durum. Çünkü böyle büyük ölçekli uygulamalarda sistemin çalışmasını sağlamak için iyi sayılabilecek server'lara ihtiyaç var ve bir Bilgisayar Mühendisliği son sınıf öğrencisi olarak ne zaman ne de böyle bir yükün altına girebilecek bir bütçem var. Hatta belki şaşıracaksınız ancak bu uygulamaları test edecek Windows Phone 8 telefonum bile yok sadece emulator üzerinden test edebiliyorum o da gerçek bir deneyim sunmuyor. Elimde Lumia 800 var ve Windows Phone 7.8 mevcut o da artık yatırım yapılamayacak bir sistem durumunda. Aslında bu uygulamaları hızlıca (mükemmeli yakalamadan) yayınlama sebebim de Microsoft'un düzenlediği bir yarışmaya katılıp Windows Phone 8 kazanmak, Lumia 800'ü de bu şekilde kazanmıştım. :)

Ama dediğinize katılmamak hata olur büyük bütçeli, büyük ölçekli yerel projeleri dünyaya duyurmak en büyük arzum.

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Aslında haklısınız ancak şöyle bir durum var. Sıfırdan bir uygulama yazmak ciddi mesai ve maliyet gerektiren bir durum. Çünkü böyle büyük ölçekli uygulamalarda sistemin çalışmasını sağlamak için iyi sayılabilecek server'lara ihtiyaç var ve bir Bilgisayar Mühendisliği son sınıf öğrencisi olarak ne zaman ne de böyle bir yükün altına girebilecek bir bütçem var. Hatta belki şaşıracaksınız ancak bu uygulamaları test edecek Windows Phone 8 telefonum bile yok sadece emulator üzerinden test edebiliyorum o da gerçek bir deneyim sunmuyor. Elimde Lumia 800 var ve Windows Phone 7.8 mevcut o da artık yatırım yapılamayacak bir sistem durumunda. Aslında bu uygulamaları hızlıca (mükemmeli yakalamadan) yayınlama sebebim de Microsoft'un düzenlediği bir yarışmaya katılıp Windows Phone 8 kazanmak, Lumia 800'ü de bu şekilde kazanmıştım. :)

Ama dediğinize katılmamak hata olur büyük bütçeli, büyük ölçekli yerel projeleri dünyaya duyurmak en büyük arzum.

Sizi gerçekten tebrik ediyorum kısıtlı imkanlarla ne güzel işlerle uğraşıyorsunuz :)

• Beğen
cesurpolis61

cesurpolis61

Üye

öncelikle umarım hedefinize ulaşırsınız canı gönülden başarılar dilerim. Unutmamak gerekir ki büyük projelerin altında her zaman küçük çaplı yatırımlar vardır.. Eleştirdiğim için asla yanlış anlamayın umarım bir gün yine burdan muhteşem bir yazılımınız üzerinden yine yazışırız..

• Beğen
Takipçi Satın Al

Üst Alt