M. tAHA
Üye
-
Konu Sahibi
-
haklısın pelin. elbet bı acıklama gelecketır sımdısorun yok sadece kırıldım bıraz abartıldı olay suyu çıktı açıkçası bukadar ileriye gitceklerını düşünmemiştim
katılıyorumAynen arkadaşlar kimse birbirine kırılmasın üzülmesin hata yapan özür dilesin ve bu olay kapansın hepinizi anlıyorum ama Pelin'e gerçekten saygısızlık ve terbiyesizlik oldu son olay ki bunu herkes kabul etti gerekli özürü burdan dileyerek ve Pelinin de büyüklük göstererek affetmesini rica ediyorum saygılar...
Aynen arkadaşlar kimse birbirine kırılmasın üzülmesin hata yapan özür dilesin ve bu olay kapansın hepinizi anlıyorum ama Pelin'e gerçekten saygısızlık ve terbiyesizlik oldu son olay ki bunu herkes kabul etti gerekli özürü burdan dileyerek ve Pelinin de büyüklük göstererek affetmesini rica ediyorum saygılar...
http://www.maxicep.com/gereksiz-mes...n-beyler-birinizde-sunu-yapmadi-6-657706.html
bu olaylar nerde geçiyor hangi konu
evt maalesef... kırgınlık olmadan girmek istiyorummTaha'yı mutlu yapın.
yarın LYS mi var
pelin yakışıklıgımi kullanarak senden birşey isteyecemLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızaffet onları
mesajın için teşekkürler abiBen son lafımi konuda söyledim. Sırf Taha ve Pelin arkadaşım için yazıyorum. Taha sana kırılmadım. Pelin sende kusura bakma hiç bir şekilde art niyet gütmedim mesajımda. Ama konu yanlıs yerlere gitti. Konuda mesajım mevcut. Umarım kırılmazsın bana.
Yarın sınava girecek tüm arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Zihniniz ve bahtınız açık olsun. Bol şanslar.
sonra metinim sımdı değiltaha konuda ne oldu ki biraz anlatsan
çok sağol ablamkimse kimseden özür dilemek zorunda değil kımse benı yanlış anlamasın ama kırıldım ınan okadar güzel vakit geçirdik ve üstüne böyle bi olay yaşanması beni üzdü kiminiz benden yaşça küçük kimi benden buyuk
böle bişey olsun istemzdim ama oldu neyse yanlış anladık sanırım yada gerçekten ağır bi şaka oldu sorun yok ama
sınavda başarılar Taha kımseye kırgın yada küs degilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?