Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Peki Yeni *n-gage 2* Ye Ne Dersiniz?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tantini
Üye
Konu Sahibi
hay allah!
peki bu ne arkadaslar?? amma ciziyolar yaa
we bisey daha belirtmek istiyorum; tasarimci TÜRK! :artı:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ChavRash
Emekli Yönetici
Nokia 888'in resmini çizenler Prof. galiba. Bu resmi çizenler Nokia'da çalışsaydı piyasada telefon kalmazdı.
tantini
Üye
Konu Sahibi
Arkadaslar biraz daha bilgi;
bu Nokia 888 concept telefonunu Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesinden Tamer Nakisci isimli arkadasimiz
Nokia nin yarismasi icin cizmis; telefonda hareket algilalama; ses algilama we katlanabilirlik söz konusu.. dokunmatik ekran olmazsa olmaz..
Adam cizmis; gurur duyuorum; duyuyoruz!! Brawo tebrikler!!
divts
Üye
Çok iddialı bi tasarım risk alıyo nokia..
berkmanter
Üye
arkadaşlar fakeleri yutmayın.NGAGE üretimleri durduruluyor siz neden bahsediyorsunuz.
RockFord Fosgate
Üye
yutmuyoruz!! tartısıyoruz fıkırlerımızı ve dusuncelerımızı karsılastırıyor paylasıyoruz!
chawush
Üye
nokia dan mail alanlar war yaw
kesin çıkar bu
boka
Üye
Beyler bu gerçek bir kaç ay önce bir dergide görmüştüm.fake falan değil.
chawush
Üye
<div class='quotetop'>(boka @ Feb 14 2006, 05:20 PM) [post=278916]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Beyler bu gerçek bir kaç ay önce bir dergide görmüştüm.fake falan değil.
[/b][/quote]
hangi dergi?
DeLmIrA
Üye
bu fotoları n-gage 2 spekulasyonu oldugu zamanlar arastırma yaparken bende bulmustum ama bunlar fake ne yazıkkı nokia gerekli duyuruyu yaptı gorup gorecegınız 2 n-gage war biri klasık biri qd gerisi yalan