Peki ya beni nasıl bilirsiniz - The Nightmare

Sponsorlu Bağlantılar

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
    Konu Sahibi
Peki ya beni nasıl bilirsiniz - The Nightmare
:hmmm

• Beğen
Tepkiler: CaptainPrice.

mürteza16

mürteza16

Üye
Ben ne bilim. :bilmem: Gececinin tekidir.

NEXUS

NEXUS

Üye
Gıcık :ehe

mürteza16

mürteza16

Üye
Kendisini kısaca tanıtmak gerekirse:

İsmi Batuhan'dır. Çok masum bir kişiliğe sahiptir. Daima iyi düşünen birisidir. Her zaman tavsiyelere açık ve yardım eden bir kişidir. Zamanında yanlış anlaşılmadan dolayı banlansada buraları terk etmemiştir. Her gece buralardadır. Bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmaz. Kimilerine göre bir arkadaş, kimilerine göre bir kardeştir.
Saygılarımla…

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 988579, Enpatsu Shakugan ve .NeXuS.
Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
    Konu Sahibi

İsmi Batuhan'dır. Çok masum bir kişiliğe sahiptir. Daima iyi düşünen birisidir. Her zaman tavsiyelere açık ve yardım eden bir kişidir. Zamanında yanlış anlaşılmadan dolayı banlansada buraları terk etmemiştir. Her gece buralardadır. Bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmaz. Kimilerine göre bir arkadaş, kimilerine göre bir kardeştir.
Saygılarımla…
:tebessüm:

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS.
İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Enpatsu Shakugan ve .NeXuS.
Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Küçük kurbağadır :D :ehe

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS.
@Safak

@Safak

Üye
Allahın garip bir kuludur gardesimiz :)

• Beğen
Tepkiler: Enpatsu Shakugan
Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap

Saygılarımla…
Bana göre kardeş oluyor işte :D

• Beğen
Tepkiler: mürteza16 ve Enpatsu Shakugan
The Shadow

The Shadow

Üye
:hmmm İyi çocuktur iyi :ehe Gececinin tekidir ama doğru :ehe Maxicepte gerçekten abim gibi gördüğüm birkaç kişiden biridir kendisi :sarıl:

• Beğen
Tepkiler: Enpatsu Shakugan
SoulsEagle

SoulsEagle

Üye

Saygılarımla…
aaynısından
merak ettim : ?

Üst Alt