Peker içerde eşi hamile!

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Peker içerde eşi hamile!
Kandıra Cezaevinde tutukluyken avukat Özge Yılmaz ile evlenen Peker baba oluyor. Peker'in eşinin hamile olduğu bebeğin de erkek olduğu öğrenildi. Kandıra Cezaevi bu durum üzerine kaynıyor.

Çıkar amaçlı çete kurmak ve yönetmek ile gaspa teşebbüs suçundan 14 yıl 5 ay hapis cezasına çarptırılan ve cezasının 12 yılı yargıtay tarafından onaylanan ve 5 ay önce cezaevinde avukat Özge Yılmaz ile evlenen Sedat Peker baba oluyor.

Skandal olay Özge Yılmaz'ın karnı burnunda cezaevine ziyarete gitmesiyle ortaya çıktı. Avukat Özge Yılmaz'ın evlenmeden önce bebek beklediği ve bir ay içinde doğumun gerçekleşeceği öğrenildi.

ERKEK BEBEK ARALIK AYINDA DOĞACAK

Sedat Peker'in bebeğinin kontroller sorucunda erkek olacağı ve bu ay içinde doğacağı öğrenilirken, evliliğin gerçekleştiği Kandıra 2 nolu F Tipi Cezaevi'nin olay üzerine karıştığı belirtildi. Sedat Peker'in Özge Yılmaz ile evlendiği 5 ay öncesinde, 4 yıldır cezaevinde bulunduğu ve 12 yıl kesinleşmiş hapis cezasının olması nedeniyle, cezaevinin yönetiminin ihmalinin olduğu ileri sürüldü.

2001 yılında eski eşinden boşanan Sedat Peker 37, yeni eşi Özge Yılmaz ise 27 yaşında. Yaklaşık 4 yıldır cezaevinde bulunan Peker, infaz yasası gereğince yaklaşık 4 yıl daha hapis yatacak.

YASAYA AYKIRI

Ceza ve İnfaz Kanunua göre cezaevinde cinsel ilişki kurmak yasak. 2005 yılında Ceza İnfaz Kanunu'da (CİK), mahkumlara "cinsel ihtiyaçları giderme" hakkının verilip verilmemesi tartışma konusu oldu. Yasanın gözden kaçan bölümlerinin incelenmesini isteyen bazı akademisyenler, mahkumlara cinsel ihtiyaçlarını giderme hakkı' ve 'eşiyle cinsel ilişki hakkı' verilmesini istedi ancak siyasiler bu isteğe sıcak bakmadı.

DUVAR DELENLER BİLE OLMUŞTU

Bundan 5 yıl önce de Mısır Çarşısı'ndaki patlamanın sanığı olarak yargılanan Kadriye Kübra Sevgi ile Balkan Kadeşler cinayetinin sanığı Seylan Çördük, koğuş duvarını delerek cinsel ilişkiye girmiş ve çocuk sahibi olmuşlardı.

Cinsel ilişkinin 20 santim kalınlığındaki delikten gerçekleştiği ileri sürülmüştü. O dönemde Kartal Özel Tip Cezaevi'nde ortaya çıkarılan aşk skandalı sonrasında koğuşta yapılan incelemede tutuklu cinayeti sanığı Seylan Çördük'ün aşık olduğu Mısır Çarşısı'ndaki patlama olayının sanığı Kadriye Kübra Sevgi'yi koğuşlar arasındaki duvara açtığı delikten hamile bıraktığı iddia belirtilmişti.
 
tome_94

tome_94

Üye
başkasından olmasın :cnfsd:
 

Benzer Konular

BYFECI
Cevap
16
Görüntüleme
882
Turan
Mobilator
Cevap
7
Görüntüleme
572
Mobilator


Üst Alt