Peelingin Cilde Faydaları | Peeling Ne İşe Yarar

Sponsorlu Bağlantılar

EroL

EroL

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Peelingin Cilde Faydaları | Peeling Ne İşe Yarar
peelingin yararları, peeling nedir, peeling hakkında, peeling maskesi, peeling nasıl uygulanır, peeling nasıl uygulanır

Cilt yüzüyinde bulunan ölü derilerin temizlenmesi için kullanılan peelingin cilt için bir çok olumlu etkisi bulunmaktadır. Bakımlı bayanların vazgeçilmez maskesi olan peeling, cildin sağlıklı ve parlak bir görünüme kavuşmasında çok büyük faydası bulunmaktadır. Peeling sayesinde daha genç bir görünüme sahip olacaksınız.

Cilt kendini sürekli yeniler ve zamanla ölü hücreler ortaya çıkar. Ölü hücreler cildin nefes almasını önlemektedir. Bu yüzden de cilde sürülen kremlerinde hiç bir etkisi olmaz. Hatta daha çok ölü hücrelerin kalınlaşmasını sağlar. Cildiniz mat ve donuk bir hal alır.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız


Peeling etkisiyle, cilt yüzeyinde görülen soyulma sürdükçe, alt katmanlardaki hücreler de kolajen ve elastin lifleri üretmeye zorlanır. Peelingin temel işleyiş mantığı, cildin üst yüzeyindeki ölü hücrelerin uzaklaştırılması ve cildin kendini yenilemek üzere hücresel düzeyde kışkırtılıyor olmasıdır.

Peeling;
Cildin yaşlanmasını önler,
Güneşten meydana gelen lekeleri yok eder,
kan dolaşımını sağlar,
Sivilcelerin yok olmasına yardımcı olur,
Hücre yenilemesi için kuvvetli uyarıda bulunur,
Cildin üstündeki hücre yapısını düzenler,
Cildin oksijen almasını sağlar,
Antibakteriel özellikleri vardır.,
Cildin kalınlığını azaltarak, derinlemesine temizlik sağlar.

Güvenilir ve düzenli olarak yapılan peeling sayesinde kırışıklık problemi ortadan kalkarak, cilt tonu ve yapısı gelişme gösterir.

Peeling 3 çeşittir:

  • Yüzeysel peeling
  • Orta derinlikte peeling
  • Derin peeling
Peeling ne kadar derine işlerse işlevide o kadar etkili olur. Orta ve derin peelingin uzman kişiler tarafından yapılması gerekmektedir. Çünkü bu peeling çeşitlerini evde yapmayı denerseniz olumsuz sonuçlarla karşılaşabilirsiniz.
 

Ekli dosyalar



Üst Alt