Pedro: "Rüyalarım Guardiola'yla gerçek oldu"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Pedro: "Rüyalarım Guardiola'yla gerçek oldu"
Barcelona'yaPep Guardiola döneminde yükselen Pedro Rodriguez, Katalan teknik adama minettarlığını dile getirdi.

Kendisine başarı dolu yıllar yaşattığı için Guardiola'ya teşekkür eden Pedro, "Guardiola sayesinde yaşadığım başarılar nedeniyle ona teşekkür ederim. Barcelona rüya takımında, rüya gibi başarıları bana şans verdiği için yaşayabildim. Ona bütün iyi dileklerimi sunuyorum. Takımdan ayrılması bizim için acı verici fakat kendisine saygı göstermeliyiz." diye konuştu.

Tito Vilanova'nın doğru tercih olduğunu söyleyen Katalan oyuncu, "Tito'nun takımın başına getirilmesi doğru bir hamle. Takım olarak onun arkasındayız ve umarım onun için en iyisi olur. Tio ile Pep aynı ideallere sahip. Tito seçimi takım için iyi oldu." şeklinde konuştu.

Athletic Bilbao ile oynayacakları Kral Kupası maçında elinden geleni yapacağını belirten 24 yaşındaki isim, "Bu sezon sakatlıklarımdan dolayı istikrarsız bir yıl geçirdim. Şimdi sahalara geri döndüm. Hızlı bir şekilde özgüvenimi toplayıp, futbol oynayacağım. Final için hazırlıklarımız devam ediyor. Kupayı kazanmak istiyoruz. Final maçında tam performansımı sahaya yansıtmak istiyorum." dedi.

Pedro, 2010-2011 sezonunda Barcelona'nın katıldığı 6 turnuvada birden gol atarak, katıldığı her turnuvada gol atan oyuncu ünvanını ele geçirmişti.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt