pedallarımla Manisayı keşfediyorum...

Konu Sahibi
pedallarımla Manisayı keşfediyorum...

Pedal pedal geziyorum manisa köylerini.havalar hazır serinlemişken fırsatı değerlendireyim.
saruhanlıya kadar yaptıgım turları bugun biraz daha uzatıp 50 km'den 75 km'ye çıkardım .tabi
ufak bir kaza geçirdim yağmurun yerleri kayganlaştırmasıyla
dizim biraz zedelendi yeni aldığım eşortmanda bu uğurda feda oldu
köy okulundaki dayımı ziyaret edeyim dedim bugun , fakat mütevelli köyünde oldugunu nerden çıkardıysam oraya pedalladım ama meğerse Halitpaşa köyündeymiş
dayımı aradım fakat saruhanlıda okul maçı oldugunu söyledibendeki şans budur.
zaten pedallamaktan nefret ederim
bir çay molası vermem gerek artık dedim ve çamlıyurtta olan iş arkadşımın yanına uğradım.
ama köydeki hangi kahve onların bilmiyorumdaha sonra köye girdim fakat o da ne köydeki tek kahve onlarınmışköy muhtarı ise her köydeki gibi bakkal
çayımı içip yemegimi yedim çıktım saruhanlıya doğru.
saruhanlıda futbol sahasını buldum orada 10 dk mola verdim dayımı gördüm o otobusle manisaya döndü ben ise pedallamaya devam
saruhanlıda bir tost yemem lazım derken saruhanlıdaki iş arkadaşımıda aradım ve onunla 1 saat çay keyfi yaptım.6 çay ve 2 tost 4lira tuttu ve bu fiyata ben hergün giderim saruhanlıya
hava kararmadan dönmeliyim dedim yola çıktım saat 16:00'da , 100 metre ilerledim fakat ters yöne girmemek için kavşağa girmemle kendimi yerde buldum çünkü yerler asfalt yerine kaygan taşlardan yapılmış üstüne yağmur eklenmişti.bir kaç tur yuvarlandım ve kalktım hiç birşey olmamış gibi devam ettim.dizim azcık soyuldu ve eşortmanda parçalandı
aşkım yanımda olsa hastaneye gidiyoruz derdi hemenbende gittim bir pansuman yaptırdım ve saat oldu 16:40.sızlasada dizim hızlı gitmem gerekti çünkü hava kararmak üzereydi...
60 dk süren yolu sızlayan dizimle 45 dk'ya düşürmek zorunda kaldım
güzel bir gündüaşkım olsa birde yanımda tam olurdu

yol bilgileri

• manisa saruhanlı 23 km 60 dk
  • toplam yapılan yol 75,69 km
  • bisiklet üzerinde geçen süre 4:16
  • mx hız 56,2 km
  • ortalama hız 20

gediz nehri

gediz köprüsü

gediz köprüsü

saruhanlı yolu

saruhanlı yolu

bulutlar peşimde geliyor

yağmur başlamak üzere

develi köyüne yakın

develi köyü

zeytin toplayanlar öğle yemeğinde

saruhanlı futbol sahası

saruhanlı 2/0 halitpaşa

saruhanlı

sağ tarafta ağaçların altında tost ve çay keyfi

manisaya 4 km

2 tost 2ytl
6 çay 2 ytl
yırtılan eşortman 40 ytl
bugun yaşadıklarım paha biçilemez

mervecan

Üye
tek kelimeylee delisinn senn... böcümm senle ne farkettim biliomusun manisa küçücük biyer derler ve şu ufacık manisaya bağlı öyler yerler varmış kii bide biz bu şehirde yaşadığımızı idda ediyoruz teşekkürlerr gezginci düşmedim düşmedim diyip durdun nazar değdi sana çook geçmiş olsun... ama günün ana teması neresi pahabiçilemez kısmı

teşekürler güzel bir paylaşım manisamızı çok güzel tanıtmışsın ...

hmmm halitpaşa yenilmiş sanırım bu arada geçmiş olsun kuzii bundan sonra daha dikkatli ol öyle yağmur çamurlu havalarda gitme bisikletle uzaklara allah korusun daha kötü şeylerde olabilirdi fotoğraflar içinde teşekkürler...

ycg35

Üye
ooo süper yha .. coşmuşun fotolar süper .. bu arada geçmiş olsun ama maceraya değer dimi

byilmazZ

Üye
manisa nın çok güzel yerlerini çekmişin. keşke bende böle bi gezinti yapabilsem

güsel gezmişsin görmüşsün ama çok yorucu olmuşdur öle pedal çevirmek

OGUZ_87

Üye
saol kardeşim bizde gezdiğimizi sanırdık izmir içinde otobüslerle

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Çok temiz ve insanları çok iyi bir şehir.

Songaz

Üye
gercekten de gzl resımler bu arada gecmiş olsun sonunda paha biçilemez guzeldi

corchy

Üye
ewet paha biçilemez birr gezi olmus