pedallarımla Manisayı keşfediyorum...

Sponsorlu Bağlantılar

dreamboys69

dreamboys69

Üye
    Konu Sahibi
pedallarımla Manisayı keşfediyorum...

Pedal pedal geziyorum manisa köylerini.havalar hazır serinlemişken fırsatı değerlendireyim.
saruhanlıya kadar yaptıgım turları bugun biraz daha uzatıp 50 km'den 75 km'ye çıkardım .tabi
ufak bir kaza geçirdim yağmurun yerleri kayganlaştırmasıyla:sopa:
dizim biraz zedelendi yeni aldığım eşortmanda bu uğurda feda oldu:)
köy okulundaki dayımı ziyaret edeyim dedim bugun , fakat mütevelli köyünde oldugunu nerden çıkardıysam oraya pedalladım ama meğerse Halitpaşa köyündeymiş:ehe
dayımı aradım fakat saruhanlıda okul maçı oldugunu söyledi:@bendeki şans budur.
zaten pedallamaktan nefret ederim:islik
bir çay molası vermem gerek artık dedim ve çamlıyurtta olan iş arkadşımın yanına uğradım.
ama köydeki hangi kahve onların bilmiyorum:bilmem:daha sonra köye girdim fakat o da ne köydeki tek kahve onlarınmış:eheköy muhtarı ise her köydeki gibi bakkal:)
çayımı içip yemegimi yedim çıktım saruhanlıya doğru.
saruhanlıda futbol sahasını buldum orada 10 dk mola verdim dayımı gördüm o otobusle manisaya döndü ben ise pedallamaya devam:oke:
saruhanlıda bir tost yemem lazım derken saruhanlıdaki iş arkadaşımıda aradım ve onunla 1 saat çay keyfi yaptım.6 çay ve 2 tost 4lira tuttu ve bu fiyata ben hergün giderim saruhanlıya:ehe:islik
hava kararmadan dönmeliyim dedim yola çıktım saat 16:00'da , 100 metre ilerledim fakat ters yöne girmemek için kavşağa girmemle kendimi yerde buldum çünkü yerler asfalt yerine kaygan taşlardan yapılmış üstüne yağmur eklenmişti.bir kaç tur yuvarlandım ve kalktım hiç birşey olmamış gibi devam ettim.dizim azcık soyuldu ve eşortmanda parçalandı:bann:
aşkım yanımda olsa hastaneye gidiyoruz derdi hemen:)bende gittim bir pansuman yaptırdım ve saat oldu 16:40.sızlasada dizim hızlı gitmem gerekti çünkü hava kararmak üzereydi...
60 dk süren yolu sızlayan dizimle 45 dk'ya düşürmek zorunda kaldım:)
güzel bir gündü:oke:aşkım olsa birde yanımda tam olurdu;)

yol bilgileri

• manisa saruhanlı 23 km 60 dk
  • toplam yapılan yol 75,69 km
  • bisiklet üzerinde geçen süre 4:16
  • mx hız 56,2 km
  • ortalama hız 20

gediz nehri

gediz köprüsü

gediz köprüsü

saruhanlı yolu

saruhanlı yolu

bulutlar peşimde geliyor:ehe

yağmur başlamak üzere

develi köyüne yakın

develi köyü

zeytin toplayanlar öğle yemeğinde

saruhanlı futbol sahası

saruhanlı 2/0 halitpaşa :deal:

saruhanlı

sağ tarafta ağaçların altında tost ve çay keyfi

manisaya 4 km

2 tost 2ytl
6 çay 2 ytl
yırtılan eşortman 40 ytl
bugun yaşadıklarım paha biçilemez;):)

mervecan

mervecan

Üye
tek kelimeylee delisinn senn... böcümm senle ne farkettim biliomusun manisa küçücük biyer derler ve şu ufacık manisaya bağlı öyler yerler varmış kii bide biz bu şehirde yaşadığımızı idda ediyoruz teşekkürlerr gezginci :) düşmedim düşmedim diyip durdun nazar değdi sana çook geçmiş olsun... ama günün ana teması neresi pahabiçilemez kısmı;)

legolas268

Üye
teşekürler güzel bir paylaşım manisamızı çok güzel tanıtmışsın ...

dreamnurse

dreamnurse

Üye
hmmm halitpaşa yenilmiş sanırım :hmmm bu arada geçmiş olsun kuzii bundan sonra daha dikkatli ol öyle yağmur çamurlu havalarda gitme bisikletle uzaklara allah korusun daha kötü şeylerde olabilirdi ;):oke: fotoğraflar içinde teşekkürler...

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
güzel resimler tşk

ycg35

ycg35

Üye
ooo süper yha .. coşmuşun :) fotolar süper .. bu arada geçmiş olsun ama maceraya değer dimi :D

byilmazZ

byilmazZ

Üye
manisa nın çok güzel yerlerini çekmişin. keşke bende böle bi gezinti yapabilsem :D

YaRaMaZz_BeNn

YaRaMaZz_BeNn

Üye
güsel gezmişsin görmüşsün ama çok yorucu olmuşdur öle pedal çevirmek:kop:

OGUZ_87

OGUZ_87

Üye
saol kardeşim bizde gezdiğimizi sanırdık izmir içinde otobüslerle:mahcup:

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Çok temiz ve insanları çok iyi bir şehir.

Songaz

Songaz

Üye
gercekten de gzl resımler bu arada gecmiş olsun sonunda paha biçilemez guzeldi

corchy

corchy

Üye
ewet paha biçilemez birr gezi olmus

night99

Üye
hehehehehehe

Üst Alt