n99i (bu tel kaçak ama) var arkadaşda oda pda olurmu sizce bide nasıl kurulumu bunların yani klasörü direk mi atıyoz cepe tele yardımcı olun maxicep tşk
n99i (bu tel kaçak ama) var arkadaşda oda pda olurmu sizce bide nasıl kurulumu bunların yani klasörü direk mi atıyoz cepe tele yardımcı olun maxicep tşk
O kadar açıklama yaptık arkadaşın verdiği linktekiler işimizi görmüyor ama farklı 2 seçenek daha var diyorum adres veriyorum millet hala şu yok bu yok diye mesaj yazıyor. Sanırım sadece bir arkadaş mesajımı okumuş ve uygulamış. Konuları tararken ilk konuyu açanın mesajını okuyup işleme geçmeyin. Devamındakileri de okuyunki onlar zahmet edip yazıyorki onrakilere yardımcı olsun. Lütfen yorumlara dikkat edin.
toshıba g900 kullanıyorum kardesım.yabancısıyım bu ıslerın .benım telefonada olurmu pekı?
--------------- Ekleme ---------------
arkadaslar ben toshıba g900 kullanıyorum.cok memnunum ama bısey yukleyemıyorum.bana yardımcı olacak bır arkadas varsa bana msnden ulasabılırmı atakan_21@mynet.comİ( hotmal adresıdır.)
bu lınklerı veren arkadasım cok bılmıs gıbı konusuyon ama tam olarak acıklamıyorsun.benım pdam bozuldu bile ne yapabılırım arama ekranına geldıgımde bısey goremıyorum.barı bu programı nasıl duzeltebılırım yada sıleılırım bu konuda yardımcı olurmusun.guzel bır calısman var ama pek ılgılenmıyorsun.sorularımıza cevap bıle vermıyorsun.bır zahmet yardımcı olursan cok sevınırım.kolay gelsın.(bakalım programınla ne kadar ılgılenıyorsun cevabını beklıyorum)