Pda'nızı iPhone'a Çevirin

barj

Üye
n99i (bu tel kaçak ama) var arkadaşda oda pda olurmu sizce bide nasıl kurulumu bunların yani klasörü direk mi atıyoz cepe tele yardımcı olun maxicep tşk
 
HTC 4350 kullanıyorum, windows 6 tr var.
Benim telefonda çalışır mı?
 

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Paylaşım için sağol
 

ozan_18

Üye
n99i (bu tel kaçak ama) var arkadaşda oda pda olurmu sizce bide nasıl kurulumu bunların yani klasörü direk mi atıyoz cepe tele yardımcı olun maxicep tşk

o telefondur. pda deıldır. pda nın ıcınde wındows ısletım sıstemı vardır. çin malı n99i nin içinde işletim sistem bulunmamaktdır. standart telefondur.

iyi günler.
 
bu programı hafıza kartına yükledim ve eten 600 e taktım ama şimdi ne yapmam gerekiyor
 

tavasli

Üye
Tessekürler! Süper Programm
 
arkadaşım söylediklerini yaptım ama slide to unlock programını ve config.ini dosyasını bulamadım.
 

mega57

Üye
indirmeyin trojan var
 
bende turkcell in verdiği htc p4350 var onda da işe yararmı acaba paylaşım için tşk ler bu arada
 

xxxooo

Üye
kardeş dokunmatik ekranlı her telefonda olurmu
 

O-Xan

Üye
Teşekkürler.
 

xxxooo

Üye
kardeş bişey sordum cevabını alamadım her dokunmatik telefonda olurmu
 

agll2000

Üye
O kadar açıklama yaptık arkadaşın verdiği linktekiler işimizi görmüyor ama farklı 2 seçenek daha var diyorum adres veriyorum millet hala şu yok bu yok diye mesaj yazıyor. Sanırım sadece bir arkadaş mesajımı okumuş ve uygulamış. Konuları tararken ilk konuyu açanın mesajını okuyup işleme geçmeyin. Devamındakileri de okuyunki onlar zahmet edip yazıyorki onrakilere yardımcı olsun. Lütfen yorumlara dikkat edin.
 
toshıba g900 kullanıyorum kardesım.yabancısıyım bu ıslerın .benım telefonada olurmu pekı?

--------------- Ekleme ---------------

arkadaslar ben toshıba g900 kullanıyorum.cok memnunum ama bısey yukleyemıyorum.bana yardımcı olacak bır arkadas varsa bana msnden ulasabılırmı atakan_21@mynet.comİ( hotmal adresıdır.)
 
dosyada virüs var arkadaşlar denemeyin
 
slide to unlock nerde yaa göremiorum ben
 
bu lınklerı veren arkadasım cok bılmıs gıbı konusuyon ama tam olarak acıklamıyorsun.benım pdam bozuldu bile ne yapabılırım arama ekranına geldıgımde bısey goremıyorum.barı bu programı nasıl duzeltebılırım yada sıleılırım bu konuda yardımcı olurmusun.guzel bır calısman var ama pek ılgılenmıyorsun.sorularımıza cevap bıle vermıyorsun.bır zahmet yardımcı olursan cok sevınırım.kolay gelsın.(bakalım programınla ne kadar ılgılenıyorsun cevabını beklıyorum)