Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
PDA nızı İphone çevirmenin en kolay yolu
Sponsorlu Bağlantılar
ahmetay
Üye
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
İstediğiniz dosya bağlantısı geçerli değil.
--------------- Ekleme ---------------
emeğe sağlık hw6915 te dehşet çalışıyor tşkler
xenkster
Üye
Daha önce bahsi gecen programı htc p4350 de denedım sorunsuz calıstı.Programı paylaşan arkadasıma katılıyorum 4 sayfadan sonra kasma yapıyor.Pda yı ıphone olarak kullanmak gercekten cok eylencelı oluyor
leventsevin
Üye
slm arkadaşım elıne sağlık ama ben kuramadım
kmlerg
Üye
Konu Sahibi
Levent sevin arkadaşım ben kuramadım diyerek yardım istemişsin ama hatayı sen söylemezsen ben nasıl yardım edeyim. En azından ne gibi bir uyarı aldığını söylersen elimden geleni yaparım.
ozermustafa66
Üye
tesekkürler
y_toprak
Üye
bu güzel bir çalışma. teşekkürler
hmdym
Üye
allah razı olsun size herturlu programınız mükemmel çok teşekkurler
westerner
Üye
program için teşekkurler ama ifon İFronz2 - 0.6 link ölü
extremum55
Üye
ben sadece merak ettim pda sahibi değilim
sonra kızmasın konu sahibi...
numenk34
Üye
teşekkürler
aitheros
Üye
ifon İFronz2 - 0.6 link ölü
filizinci
Üye
rica etsem adım adım anlatırmısınız işlemi bu arada pda 6515d var olurmu bu söylediğiniz şimdiden teşekürler
kmlerg
Üye
Konu Sahibi
Arkadaşım bende asus P535 Kullanıyorken çalışıyordu ancak sizdeki cihazda çalışırmı bilmiyorum ancak tüm pda lar için uygun olduğunu düşünüyorum.
babacan79
Üye
merhabalar. ben hp 6815 kullanıyorum. makinayı sıfırdan kurmak istiyorum. yapmam gereken aşamaları anlatabilirmisiniz? daha sonra verdiğiniz programları kuracağım. paylaşım için çok teşekkürler. görüşmek üzere şimdilik hoşçakalın.
ayseri
Üye
teşekkürler
bahauddinn
Üye
slm arkadaşlar bu çalışma gerçekten çok güzel hp 6815 kullanıyorum bu programları hafıza kartına yükledim fakat kurmaya gelince bu program geçerli bir paket pc programı deildir diyo yapabiliceğimiz bir şey varmı ?
Mertolozzi
Üye
Çok saol güzel paylaşım
informer
Üye
teşekkürler ama 2.link ölü önceki postların bi kaçında bahsedilmiş ama buna gerek yok mu illa olmazsa olmaz mı
hadim35
Üye
Teşekkürler dostum.deneyeceğim
furkankabil
Üye
once link duzenlemesi yap lınklerden biri yok 2 lik kayıp