Pc'ye Bişey Oldu Acil Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
djugurs

djugurs

Üye
    Konu Sahibi
Pc'ye Bişey Oldu Acil Yardım
Arkadaşlar son bi kaç aydır ekran kartım sorun veriyordu yani ekran kartı programı kapanıyordu format atınca düzeliyordu yüklediğim programlardan kaynaklanıyor diye düşünüyordum. Ama bu son günlerde bilgisayarımı açmak için power dümesine bastığımda kasa tam açılacak gibi oluyor ama açılmıyor böyle denio kendisi açılmak için bi kaç kere sonra aklına eserse açılıo açıldığında ekran kartının kendini kapatması dışında bir problem olmuyor bilgisayara reset atmak istediğimde dahi boyna açılmaya çalışıo pc açılmıo en az 3 kere denedikten sonra açılıo pcyi açmak için çok bekliyorum boyna baştan başlatıyor kendini bu neden olabilir acaba format attım oda işe yaramadı garantim hala devam ediyor sizce bu sorun garantiye girermi yoksa ben düzeltebilirmiyim bu sorunu?

arslansem

arslansem

Üye
En garantisi bi yere göstermendir arkadaşım ;)

Topal Sinek

Topal Sinek

Üye
Kardeş eğer kasanın içini açıp oynamadıysan sorun programlardan vs yazılımsal hıcbırsey kaynaklanamz sorun senn anakartta ama ne bılmıyorum dedıgım gıbı kasanın ıcını acıp bırseyler kurcalamadıysan garanti goturmende fayda var ve bu durumlarda granti kapsamına girebilmektedir :oke:

crazy_gokhan

crazy_gokhan

Üye
sen garantiye götür kardeş donanımsal bir sorun olabilir...

kralxxx

kralxxx

Üye
Büyük ihtimal donanımsal bi sorun var ya da temassızlık olabilir kablolarla falan oynadıysan . 2. bi ihtimalde Power ında bi sorun olabilir Power ının kablolarını bi kontrol et hiçbiri olmadı mecburen bi teknik servise götür yapabilecek başka bi şey yok

Feel It

Feel It

Üye
sorun bence power da benim de başıma geldi bu..

djugurs

djugurs

Üye
    Konu Sahibi
powerda sorun yok basıyorum power düğmesine pc tram açılcak gibi olıo duruo 5 sn. sonra tekrar denio hep böle 10 kez denio sonra açılıo pc ve pcde bi uyarı çıkıo bilgisayarda erkinleştirmeyi bozan bir değişiklik yapıldı yazıo ve bir .ok program hata veriyor formatlada düzelmedi acaba ana sistemmi çöktü anlamadım.

ihd_90

ihd_90

Üye
arkadaşım bencede bi teknik servise götür. ama bi sorum olcak bilgisayar kendini açamaya çalıştığında eskisinden fazla mı ses çıkartıyo çünkü benim pc bi ara hiçbişey yapamsamda CPU kullanımını %100 gösteriodu yani tüm işlemcileri birden kasıodu ve eskisinden de fazla ses çıkarıodu ama kendi kendine düzeldi nasıl oldu bende bilmiyorum:allalla:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt