Pcsuite Cep Tlf. Sis Dosyasını Arıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

memici

memici

Üye
    Konu Sahibi
Pcsuite Cep Tlf. Sis Dosyasını Arıyorum
pcsuite SIS ayrı olarak nasıl bulucagız lütfen yardım.ayrı olarak yüklemek icin

ibonline

ibonline

Üye
kardeş sorununu anlayamadım
daha acık yazsan proplemi pc suitemi lazım yoksa sis uzantılı uygulamamı

Fransuvain

Üye
Her İkiside Forumda War...

memici

memici

Üye
    Konu Sahibi
Pcsuite ilgisayara ilk defa kurtuktan sonra cep tlf. ile kablo veya bluetooth ile baglantı kurulumu icin cef tlf. yüklemek istedigi baglantı yardımcısı SIS programını tlf. yüklemiyor ayrı olarak varmı bu SIS porogramı.

pskolojik maynağ

pskolojik maynağ

Üye
sanırım başka bir sorunun var sadace bilgisayarına kuruyorsun telefona yüklenmiyor

nfsnihat

nfsnihat

Üye
arkadaşın sorunu; "PC Suite Support.sis" adlı senkronize programını araması... PC suite içinde Yeniden Yükle seçeneğini de denemiş tahminimce. Aynı sorun bendede var. Ancak dikkatsizce yazılan cevaplar yüzünden kimse ne denildiğini anlamıyor. Elinde bu yazılım olan var mı ? ( PC Suite normalde kendi yüklüyor, ancak telefonla uyumsuzluk çıktığında yüklenmeme hatası çıkıyor ve dışarıdan yüklenmesi gerekiyor )

Ben upload ettim dosyayı ihtiyaç duyan arkadaşlar yüklesinler.

djfriend

djfriend

Üye
çok saol kardeş ya eline sağlık sorunum çözüldü

Crazy_Shot

Üye
arkadaşın sorunu; "PC Suite Support.sis" adlı senkronize programını araması... PC suite içinde Yeniden Yükle seçeneğini de denemiş tahminimce. Aynı sorun bendede var. Ancak dikkatsizce yazılan cevaplar yüzünden kimse ne denildiğini anlamıyor. Elinde bu yazılım olan var mı ? ( PC Suite normalde kendi yüklüyor, ancak telefonla uyumsuzluk çıktığında yüklenmeme hatası çıkıyor ve dışarıdan yüklenmesi gerekiyor )

Kardeş ben indirdim dosyayı fakat sertifikayla ilgili problem veriyo.Yardımcı olursan sevinirim.

aykut3435

Üye
kardeş tarihi 1 2 yıl geriye al öyle dene.. ben denedim yüklendi yardımcı olan arkadaşları teşekkürlerimi sunarım iyi çalışmalar

jacan

Üye
Merhabalar herkese, sırf bu konu için üye oldum lütfen yardım edin..

7610 kullanıyorum, daha önceden pc suite ı kullanmadığım için telefondan silmiştim, şimdi tekrar kullanmak istiyorum ancak telefonda olmadığı için dosya aktarımı yapamıyorum..

bilgisayardaki pc suite telefondakini yenilemek istiyor ama tabiki olmadığı için başaramıyor..

nfsnihat ın dediğinide yükledim ama bunuda telefon kabul etmiyor..

"Telefon uygulamanın dosya biçimini desteklemiyor" diyor..

bi kaç başka forumdanda baktım .sis ler felan çoğu link ya kırık yada işe yaramıyor..

Nokia nın sitesindede telefona yükleme yok :S

napıcam bilmiyorum, yardım ederseniz sevinirim..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
yukarda link verilmiş..

jacan

Üye
telefona atmıyo dostum ya =/

yasadışıblack

yasadışıblack

Üye
kardeş link hatalı

OltanColak

Üye

Kardeşim link çalışmıyor ya sana bi zahmet alternatif link atabilir misin? Çok lazım. N72 Kullanıorm

HackerTurk

Üye
kardeş linki yenilermisiniz 6630 kullanıyorum

abdullah66666

Üye
Link bozuk modaretör :S:S:S bi bak Ya :S:S

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Bu eski bir yardım konusu linkler doğal olarak kırılmış elinde program olan varsa upload etsin konuya

m.orhun

m.orhun

Üye
2 aydır arıyorum bi bulamadım şu programı ya :S

palulu23

Üye
yukarda link verilmiş..
This file was not found on our server.
kardeş aynı sorun bende de var kardeşimin teli n70 ama yükleyemiyorum dili ingilizce yaptım telefonun bu seferde certificate error filan gibisinden inglizce uyarı çıkıyor bu proyu sağlam linkle upload et yükleyelim yaw :s

--------------- Ekleme ---------------

evet sorunu çözdüm ben n70 de pc suite tarafından yüklenmek istenen ve yüklenemeyen prı uygulama yöneticisinde görünüyordu ve ordan install seçeneğine tıkladım yine yüklemedi fakat uygulamanın sertifika süresine baktım 28/02/2006 yazıyordu bende telefonun tarihini aynen 28/02/2006 yaptım tekrar uygulama yöneticisine girdim install deyince yükledi (; sizde deneyin olur büyük ihtimal

arslanbey

Üye
Arkadaşlar ben de araştırdım bayağa yarım saat Flan Ama Çözüm Çok basitmiş
TELEFONUN DİLİNİ İNGİLİZCE YAPIN O ZAMAN GÜNCELLEŞTİRME PROGRAMI YÜKLÜYOR TELEFONA =))) HİÇ PROGRAM FLAN KASMAYIN :)) KOLAY GELSİN HERKESE... =))

Üst Alt