Pc'me virüs girdi açılmıyor :(

Sponsorlu Bağlantılar

wolfmen1818

wolfmen1818

Üye
    Konu Sahibi
Pc'me virüs girdi açılmıyor :(
Arkadaşlar az önce antivirüsümü sildim(süresi geçmişti,başka indirecektim) sonra -okuldaki bilgisayarlara taktığım- usb'mi takıp filmleri atıcaktım bilgisayara ki bişey'e bastımm.!.!!
Virüsmüş hemen anladım ama iş işten geçmişti kapandı hemen bilgisayar artık hoşgeldinizden sonra siyah ekranda kalıyo (mause gözüküyor ama) hiçbişey yapılmıyor...!!!
Bilgisi olan arkadaşlar yardım edebilirse çok sevinirim , sağol'un..!

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Arkadaşlar az önce antivirüsümü sildim(süresi geçmişti,başka indirecektim) sonra -okuldaki bilgisayarlara taktığım- usb'mi takıp filmleri atıcaktım bilgisayara ki bişey'e bastımm.!.!!
Virüsmüş hemen anladım ama iş işten geçmişti kapandı hemen bilgisayar artık hoşgeldinizden sonra siyah ekranda kalıyo (mause gözüküyor ama) hiçbişey yapılmıyor...!!!
Bilgisi olan arkadaşlar yardım edebilirse çok sevinirim , sağol'un..!
Neye bastın ?

esmeran3

esmeran3

Üye
Kardeşim virüs girince kapanıp açılmama yapmaz

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Dexter dosyasının içinde "Dexter" adlı bir uygulama dosyası vardı :((
Bastığım an anladım virüs olduğunu :((
Bastığında ne oldu tam olarak direk bilgisayar mi kapandı ?
Eğer öyleyse
Hangi windows surumunu kullaniyorsunuz

esmeran3

esmeran3

Üye
o olabilir kardeşim ama bana resim atması lazım bilgisayarın açma düğmesine basıp

wolfmen1818

wolfmen1818

Üye
    Konu Sahibi
Bastığında ne oldu tam olarak direk bilgisayar mi kapandı ?
Eğer öyleyse
Hangi windows surumunu kullaniyorsunuz
5-10 saniye sonra bilgisayar yeniden başlatıldı ve artık hoşgeldinizden sonra siyah ekran ve imleç ile kalıyor :(

esmeran3

esmeran3

Üye
Kardeşim bilgisayar markası ne ?

wolfmen1818

wolfmen1818

Üye
    Konu Sahibi
Windows 7 kullanıyorum

istisna97

istisna97

Üye
Usb'ye Windows 7 veya 8 flaşlayıp. O siyah ekran gelmeden bios ekranında F12 veya o tuş F8'dir. Kurulumu usbden boot et ve kurulumu yap. Yani çare "Format".

• Beğen
Tepkiler: esmeran3
wolfmen1818

wolfmen1818

Üye
    Konu Sahibi

esmeran3

esmeran3

Üye
bilgisayarın hp ise kurtarma var kardeşim o yüzden sordumKardeşim bilgisayarı formatlaman gerekiyor

wolfmen1818

wolfmen1818

Üye
    Konu Sahibi
Hp değil ya :(
Format atmadan kurtulmam lazım , lütfenn

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Windows 7 cd si bul seninki hangi sürüm ise cd ile aç bilgisayarı orda ürün kurtarma veya sorun gidermeydi sanirim onunla bi tarat bilgisayarisorun düzelmezse komple format

• Beğen
Tepkiler: wolfmen1818 ve esmeran3
esmeran3

esmeran3

Üye
Kardeşim içindeki bilgiler mi önemli senin için ?

• Beğen
Tepkiler: wolfmen1818
wolfmen1818

wolfmen1818

Üye
    Konu Sahibi
Ben zaten her an formata hazırımdır yereldisk C de hiçbişey bırakmam herşeyim D'dedir ama şimdi zaman kaybı diye dedim

istisna97

istisna97

Üye
Windows 7 cd si bul seninki hangi sürüm ise cd ile aç bilgisayarı orda ürün kurtarma veya sorun gidermeydi sanirim onunla bi tarat bilgisayarisorun düzelmezse komple format
Lafı ağzından aldın. Eğer cd yoksa internette "Windows 7 Kurtarma Diski" yaz ve indirip cdye yaz veya usbye yaz. Sonra usb takıp kurulumu yapabilirsin veya cdden.

• Beğen
Tepkiler: UpOneTR ve esmeran3
wolfmen1818

wolfmen1818

Üye
    Konu Sahibi
Format CD lerim var her an atabilirim format :)

UpOneTR

UpOneTR

Üye
  • Beğen
Tepkiler: esmeran3

Üst Alt