Pc'm oyunlarda ati ekran kartını kullanmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

clubnokia

clubnokia

Üye
    Konu Sahibi
Pc'm oyunlarda ati ekran kartını kullanmıyor
Arkadaşlar SAMSUNG ATIV BOOK 3 NP370R5E-S07TR NOTEBOOK W8 model yeni aldım ve üzerindeki Radeon HD 8750M ekr kartını kullanmıyor oyun oynarken (örn: F1 2012 codemasters, farcry3) oyunlarında ana karttaki dandik olan ekran kartını kullanıyor. Bundan ötürü oyunlardan verim alamıyorum? hangi ayarları nasıl değiştirmem gerekir yardımcı olabilirmisiniz? teşekkürler

Symbianize

Symbianize

Üye
Uygulamaya girmeden sağ tık yap grafik işlemciyle çalıştır seçeneğinden harici ekran kartını seç

clubnokia

clubnokia

Üye
    Konu Sahibi
clubnokia

clubnokia

Üye
    Konu Sahibi
emin değilim evet demek için fakat samsung yazılım güncelleyiciye girdiğimde güncellenecek uygulama olmadığını söylüyor. masa üstünde sağ tıkladığımda ekrançözünürlüğü/gelişmiş ayarlar dediğimde intel HD Graphics 4000 varsayılan ekran kartı gibi görünüyor ama oysaki AMD Radeon HD 8750M in görünmesi lazım değilmi sencede? Lanet pc de çift ekran kartı var ve esas önemli olanı kullanmıyor bios tan a baktım değiştirmek için ama win8 bayağı farklı ilgili ekranlarda hiç ekran kartı değişimiyle ilgili adımlara rastlayamadım

Symbianize

Symbianize

Üye
Aygıt yöneticisinden bakabilirsiniz driverlara

clubnokia

clubnokia

Üye
    Konu Sahibi
evet güncel birşekilde hemde

Symbianize

Symbianize

Üye
Masaüstü varsa (win8 kullanmadım) sağ tıklayıp atinin kontrol panelinden ayarlamayı deneyin yada denetim masasındada olabilir

clubnokia

clubnokia

Üye
    Konu Sahibi
denedim hatta intel HD graphics 4000 i aygıt yöneticisinden çevrim dışı yaptım ama hala pc ati yi kullanmıyor, tşkkrler bu arada

scorpion11

scorpion11

Üye
gpu-z programını yükleyin.burda görünmüyorsa sürücü yüklü değildir.

Üst Alt