PCI basit iletişim deneliyicisi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mami944

mami944

Üye
    Konu Sahibi
PCI basit iletişim deneliyicisi
PCI basit iletişim deneliyicisinde soru var hafıza kartı okunmuyor ve bazı aygıtlar çalışmıyo acil yardım

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
daha açıklayıcı yazarmısın tam olarak anlayamadım :S

mami944

mami944

Üye
    Konu Sahibi
Tak çalıştır (kart okuyucu diriversız webcam gibi) olan aletler için PCI basit iletişim denetliyicisi eksik diyor.Bunu yükle diyorum yapamıyor bu sürücüyü ve ya hakında bişey bilen var ise nolur söleyin.İşletim sistemi win 7 Anakar bilinmiyo çünkü yazmıyor nerden öğrencem bilmiyomda programlarda bilimiyor diye çıkıyo her neyse bu driver ve ya asus driverı atabilen var ise atın ordan çıkabilir deniyo.Asus olduğu en azından üstünde yazıyor XD.

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Aygıt cihazın Raid denetleyicisidir. "everest ultimate" bu yazılımı indirip kur ana kartın ismini yaz asusun sitesinden indirelim Active Management technology paketi kurulması gerekiyor. Eğer ana kart cd si varsa bunu yükleyebilirsin.

istersensor

istersensor

Üye
Arkadaş hizmetlerden bazılarını devre dışı bırakmış gibi gözüküyor .. Hizmetlerden tak ve kullan hizmetini kontrol et çalımıyorsa otomatiğe koy ..

Bir programla usb kilit koymuşsan kaldır ..

Biosunu kontrol et sıfırla usbleri kapatmış olabilirsin ..
Yok bunlar değil diyorsan aygıt yöneticisinden bu çalışmayan aygıtları kaldır yeniden yukle ..
Sorun halen devam ederse anakartında arıza söz konusu olabilir .. Bir uzmana göstermende fayda var demektir. :)

saygılar

typerr1982

typerr1982

Üye
asus ise asusun sitesine gir otomatik bulup kendi yüklüyor zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt