lewo95
Üye
PCden whatsapp kullanma Önemli!
Merhaba arkadaşlar..android bir telefonum olmadığı için whatsapp programını pc üzerinden kullanmayı araştırdım.sonuçta "bluestacks" adlı bi program buldum.program android uygulamalrı oyunları birçok şeyi çalıştırıyor.whatsapp kurdum pcden aynen tablette olduğu gibi benden numaramı girip doğrulama kodunun sms olarak geleceğini söyledi.bekledim ama sms ile doğrulama yapılamadı lütfen sesli doğrulamayı deneyin dedi.bende denedim ve yaklaşık bi 10 saniye sonra gayet normal bi numara 0534 ******** gibi beni aradı..açtım ve sadece nefes sesi geldi anında kapattım.Ertesi gün tekrar denedim tekrar numara aradı ama açmadım meşgule aldım ardından bir başka numara aradı onuda meşgule aldım sonra bi numara daha aradı meşgule aldım kesildi..yani 3 farklı numaradan ardarda arandım..nooooluyo lan
yanlış bişeymi yaptım yoksa bu olay böylemi oluyor
ben 0800bilmem ne tarzında bi numara bekliyorudum araması için.aynı olayı yaşayan veya bi fikri olan varmı 
yanlış bişeymi yaptım yoksa bu olay böylemi oluyor
ben 0800bilmem ne tarzında bi numara bekliyorudum araması için.aynı olayı yaşayan veya bi fikri olan varmı