bariss0102
Üye
-
Konu Sahibi
-
|
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
| |
|
|
. Sept. 2009 - 5 Sek. - Hochgeladen von xandy858xEverest Ultimate Edition v5+ Download:
... |
kasayı açınca güç kaynağımı yazarım ama 64 bit kurayım dedim orjinal alıp aynı parayı boşuna vermiyim dedim internetten indirdim bootable dvd yapamadım başka bir yol varmı biliyormusun?windows 7 ultimate 64 bit yükle arkadaşın dediği gibi ramlarin tamamı görünsün.Ayriyeten sisteminde çok bi değişiklik gerekmiyor ekran kartını yükseltmen lazım ama ekran kartı almadan önce kasayı açıp powerın üstündeki watt değerini bize yazman gerekiyor
kasayı açınca güç kaynağımı yazarım ama 64 bit kurayım dedim orjinal alıp aynı parayı boşuna vermiyim dedim internetten indirdim bootable dvd yapamadım başka bir yol varmı biliyormusun?
Tekrar orjinal almak istemiyorum çünkü elimdeki orjinal ama içinde 64 bit yok
ben beleşe hallettim...
bilgisayarcıda satılıyor hem 64 bit hem 32 bit bulunan cd ler bizim burda 5 tlbilgisayarcıları bi gez
cdler bootable mı ben bootable yapamadım
bilgisayarcıda satılıyor hem 64 bit hem 32 bit bulunan cd ler bizim burda 5 tlbilgisayarcıları bi gez
bizimki bilgisayarın yanında ürün kurtarma cdsi diye geldi sadece 32 bit var
ben beleşe hallettim...
tüm sürümler 32&64 bit. sp1... bomba gibi dvd.
bide paramı vercem
cdler bootable mı ben bootable yapamadım
- - - Eklendi - - -
bizimki bilgisayarın yanında ürün kurtarma cdsi diye geldi sadece 32 bit var
evin ordaki tüm bilgisayarcıları gezdim 'biz korsan satmıyoruz' deyip gönderdiler internetten indir bootable olur direk dediler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?