pc ye ne oldu anlamadim yardim edin arkadaslar......

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dj eşref

Üye
    Konu Sahibi
pc ye ne oldu anlamadim yardim edin arkadaslar......
arkadaslar pc si actigimda donmalar oldu aldim alali ilk defa oldu bende reset attim sonra pc hic acilmadi sadece vestelin kendi resmi cikiyor oylede kaliyor bende format cd sini koydum format atayim dedim bu seferde bolunmus alan yok diyor yani C ve D olan yerler yok bu yuzdende format atilamiyor simdi ben bu C olan yeri nasil getirebilirim yardimci olurmusunuz bana......

fullwar

fullwar

Üye
Biostan "first boot" olarak "CD-DVD Rom" seçilir ve kaydedip çıkılır, "CD'den önyükleme için bir tuşa basın" yazısı gözüktüğünde bir tuşa basılır ve Boot Screenden sonra yükleme seçenekleri gelir.

dj eşref

Üye
    Konu Sahibi
kardes dedigini yaptim zaten yukleme secenekleri geliyor hani yerel disk C ye yukleniyor yaa iste bende o yerel disk C cikmiyor ne c nede d var onlarda olmayinca yuklenmiyor iste ben yerel disk C yi nasil getirebilirim onu diyorum

stainless steel

stainless steel

Üye
senin hd sorun var başka hd varsa onu tak ordan ayarlamaya çalış

fullwar

fullwar

Üye
kardes dedigini yaptim zaten yukleme secenekleri geliyor hani yerel disk C ye yukleniyor yaa iste bende o yerel disk C cikmiyor ne c nede d var onlarda olmayinca yuklenmiyor iste ben yerel disk C yi nasil getirebilirim onu diyorum

Eğer disk bozulmadıysa "bölümlenmemiş alan" diye çıkması lazım o zaman. O şekilde gözükmüyor mu? Yani eğer öyleyse o alana yeni bölüm oluşturup formatladığında "C:\" olarak görmesi lazım. Tabi disk bozuk değilse. Bunlar olmuyorsa disk göçmüştür.

dj eşref

Üye
    Konu Sahibi
kasayi acamam yeni aldigim icin marka vestel 5 ay oldu pc 2 yil garantili eger yan kapagini acarsam etiket yirtilir her 2 yan tarafta etiket koymuslar actigim an etiket yirtilir ve garanti disi kalir o yuzden bunu yapamam

dj eşref

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar bu sabah pc yi actim calisti ama gene dondu bende gene reset cektim bu seferde acilmadi gene vestelin resmi cikti oylece kaldi benim aklima su geldi acaba soguktan pc donmus olabilir mi cunku pc nin oldugu oda soguk bu yuzden boyle 1 sey olabilir mi

TheCower

TheCower

Üye
Pcyi ısıt. Parçalarını tak çıkar. Kasayı temizle. Sonra çalıştır dene bakalım. Sorunsuz yaptıysan problem yazılımdadır.

dj eşref

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar neden alay ediyorsunuz pc yi isit ta ne demek ben bir ihtimal olarak soyledim hemen alay etmenize gerek varmi ben bunu anlamadim insanlari bu kadarda hor gormeye alay etmeye hakkiniz yok olamazda biliyorsaniz cevaplarsiniz bilmiyorsaniz cevap yazmayin anlasildimi herkes haddini bilsin

ParduSS

ParduSS

Üye
bende tam bilmiyorum ama bilgisayarın ısınıp hdd ye zarar vermiş olabilir

dj eşref

Üye
    Konu Sahibi
konuyu kapatabilirsiniz sorunum cozuldu nasil yaptin derseniz kendi kendine duzeldi bende orjinal windows 7 yi kurdum

CmptrCanavarı

CmptrCanavarı

Üye
Eşref kardeşim bak sana ne dicem hiç yazılanlara bakma sen o pc yi garantiye ver çünkü burda yaıcaklarımızın hepsi pc nın garantısını bozuyor birak garanti deki elemanlar uğraşsin sen niye uğraşıyosun sonuçta durup duruken olmuş garantiye yolla

dj eşref

Üye
    Konu Sahibi
cevap yazdigin icin tesekkur ederim eger 1 daha boyle ariza cikarirsa kesin garantiye verecem baskada carem yok zaten

dj eşref

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar gene ayni arizayi yapti bilgisayar bende bugun teknik servisine verdim bakalim ne olacak haber bekliyorum benim arkadas bakti harddisk bozuk diyor ondan kaynaklaniyor dedi bakalim dogrumu

PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye
evet sorun harddiske gibi gorunuyor

dj eşref

Üye
    Konu Sahibi
bugun kasayi yetkili servise verdim baktilar harddisk bozulmus dediler ve yeni bir 320 gb lik harddisk takacaklarmis siparisi vermisler 1 gun sonra alacam kasayi ucrete gelince hic bir ucret vermeyecem cunku pc 2 yil garantili oldugu icin,......

----------Eklendi @ 15:44:05 ---------- Yazıldı @ 15:42:02 ----------

evet sorun harddiske gibi gorunuyor

evet kardes dogru tahmin etmissin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt