Pc ye format attım ekran ve ses driverlarını yüklemior :S bide c ye yüklediklerim siliniyor acil yrd

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

çerum

Üye
    Konu Sahibi
Pc ye format attım ekran ve ses driverlarını yüklemior :S bide c ye yüklediklerim siliniyor acil yrd
Pc ye format attım ekran ve ses driverlarını yüklemior :S bide c ye yüklediklerim siliniyor acil yrdm edin
arkadaslar dün pc ye format attım tüm driverlerın yüklü olması lazım cd de wardı hepsi ama görüntü ve ses driverları yoktu internetten indirdim onları yükledim pcyi yeniden başlatınca 2 side gitti bide bilgisayara bişey yüklediğimde reset atınca siliniyor depfreez yok ama bilmiyorum nie böle oluyor lütfen yardım edin !

-Psygnosis-

-Psygnosis-

Üye
Yüklediğiniz programların silinmesi, bilgisayarınız da Virus olduğuna işarettir. Yeni format attığınız taktirde, yine de kurduğunuz bir programdan, internetten Virus bulaşabilir. Etkili Virus olduğu zaman bu Virus, Windows Installer'ı himayesi altına alabiliyor ve kurduğunuz program doğru çalışmıyor ve hatta silinebiliyor. Onun için bu gibi zararlı yazılımlardan kurtulmak için "Norman Malware Cleaner", Malwarebytes Anti-Malware veya PC Tools'un geliştirmiş olduğu Spyware Doctor Antispyware yazılımını temin ederek, komple sistem taraması yapın. Ayrıca Anakart ve Ekran kartınızın modelini buraya, eksiksiz bir şekilde yazın. Muhtemelen uyumsuz Driver kuruyorsunuz ki, bu da İşletim Sistemi sınamasından geçmez ve tanınmaz.

çerum

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş öncelikle cevap yazdığı için çok teşekkür ederim..
pc ye yine format attım bu sefer driverları yükledi fakat hala indirdigim programlar,ayarlar siliniyor reset atınca pc yi bunu nasıl çözebilirim ?

-Psygnosis-

-Psygnosis-

Üye
Kardeş öncelikle cevap yazdığı için çok teşekkür ederim..
pc ye yine format attım bu sefer driverları yükledi fakat hala indirdigim programlar,ayarlar siliniyor reset atınca pc yi bunu nasıl çözebilirim ?

İndirdiğiniz programları kurunca ve ayarlar siliniyor ise BIOS'ta sorun var demektir. Şu durumda "Donanımsal" sorun yerine "Yazılımsal" sorun yaşıyorsunuz. Onun için bilgisayar kasasını açarak, Anakart üzerindeki BIOS pilini çıkarın ve 5 dakika bekleyerek tekrar yerine takın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt