Pc - Yazılım ve Donanım genel yöneticisi > mad eagle Yöneticiliğe terfi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Pc - Yazılım ve Donanım genel yöneticisi > mad eagle Yöneticiliğe terfi
Deneme Yöneticisi olarak bir süredir aramızda olup yetkili olduğu bölümlerde yöneticiliğini kanıtlamış, takım arkadaşları ile uyum sağlayabilmiş, deneme sürecindeki aktiflikleri, Yönetim ile ilgili eylemleri başarılı geçmiş ve böylece aramızda olmayı hak etmiş arkaşımızı aramıza almış bulunmaktayız.

Üst yönetime geçmekle beraber daha fazla söz hakkı sahibi oluyor, yönetim yetkilerinde değişiyor.

Bizler burda
Genel Yönetici Toplantı Alanı 'nda bir çok konuda yönetici olarak ortak kararlar alır, tartışır, çözümler ararız.. bu gibi durumlarda seninde Moderator olarak yönetime katılman gerekmektedir bu anlayış ve beraberlik içinde olursak daha güzel uyum sağlar ve sağlam bir kadro olarak yolumuza devam ederiz.

Not: Mevcut yetkilerin dışında farklı bölüm yada kategorizelerde varsa bilgin tecrüben ve katkıda bulunmak istersen o bölümler içinde yetki verebiliriz böyle bir durum oluşursa haber vermen yeterli.

Genel Yönetici Toplantı Alanı'nda her ne konuşulursa konuşulsun buradaki bir tek cümleyi dahi üyelere aktaramazsınız. Bu sorumluluğunuz yönetimden ayrılsanız dahi sizin
üstünüzdedir.

Not: Yöneticide olsak bi takım yanlışlıklar yapabiliriz, seninde hataların olabilir tabi biz olmamasını ümit ediyoruz şayet olursada "hemen vazgeçip kaçmak ben ayrılıyorum yapamıyorum" demek yok! özel sebepleriniz dışında asla kabul etmiyoruz
Varsa sorun tartışır çözüm yolu ararız, bir birimizin açığını kapatır ayıbını örteriz.
Öğrenmek sormak çözüm aramak ayıp değil her türlü sorunuza tam destek tüm yönetici arkadaşlarımız yardımcı olacaktır.

Deneme Test sürecinde ( Hoşgeldiniz ) konusunda yönetim eylemleri ile ilgili bir takım bilinmesi gereken kurallarımızı, maxicep yönetim anlayışını, yönetim kadromuzun vasıflarını nasıl olduğu hususunda bir kaç örnek link vermiştik, asıl olan yetkilerinle bereber bilinmesi gereken ek kurallarımız var ve bunlar hem senin için hemde bizler için faydalı olacaktır.

Burdaki konuları okuyarak anlamanız hem senin hemde bizim için faydalı olacaktır zira ilerde doğabilecek sorunları aksilikleri bu konulardaki detayları açıklamaları okuyup anlayarak önüne geçmiş olursun.
Konuya ilaveten eklediğim konular bu bölümün sabit üst konularıdır inceleyip okuman anlaman önemli rica olur.

Yönetim Eylemlerine İlişkin Bazı Hatırlatmalar

BİR MODERATÖR DİĞER MODERATÖRÜN EYLEMİNE MÜDAHALE EDEMEZ! (40. Baskı)

Tüm Yöneticilere, bilinmesi mutlak gerekenler

Şikâyet Sistemi Özet Kullanma Klavuzu

Konu Kilitleme ve Silme Hakkında

Dikkat! : Hitli Konular Hakkında (Gösterim Sayısı Yüksek ve Fazla Etikete Sahip Konular)

Yeni yöneticiler için: Konu/Mesaj Silme - Taşıma, Üye Ban vs. işlemleri [Resimli]

Ücretli Yöneticilik Kuralları, Olunması ve Tüm Detayları

Ek olarak:
Tüm Yöneticilerin Tüm Bölümlerde Konuları Denetleme Yetkisi

Yöneticilerin Etiketleri Düzenleyebilmesi / Konulara Etiket Ekleyebilmesi Hakkında

Tebrik ediyor görevinide başarılar diliyorum.
Hoş Geldin

• Beğen
Tepkiler: tragedie ve Cezzbedici3

anılbaran

anılbaran

Üye
Hoşgeldin :evet:

• Beğen
Tepkiler: Mad EagLe
Şehriyar

Şehriyar

Üye
Tebrikler, hoşgeldin :oke:

• Beğen
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Öncelikle teşekkür ederim adminim yazı için uğraşmışsınız emeğinize ve yüreğinize sağlık sizede ayrıca teşekkür ederim arkadaşlar:)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
hoşgeldin Halis kardeşim bekliyorduk yahu :)

• Beğen
Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Tebrikler :)

• Beğen
L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
tebrikler :alkis:

• Beğen
ANIL

ANIL

Admin
Tebrikler görevinde başarılar :)

• Beğen
yaren_dede

yaren_dede

Üye
hayırlı olsun halis hoşgeldin :)

• Beğen
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
hoş geldin tebrikler.

• Beğen
KayraBey

KayraBey

Üye
hosgeldin aramıza. benim çay açık ve tek şeker olsun :)

• Beğen
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Hadi hayırlı olsun kardeşim .
Allah utandırmasin .

• Beğen
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
hepinize tek tek teşekkür ederim :)

• Beğen
Tepkiler: Dede
KayraBey

KayraBey

Üye
avatarı değiştir bak mod oldun artık korkutmana gerek yok :kıskıs:

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL ve Mad EagLe
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Heleşükür Halis sonunda gelebildin :)
Cani gönülden tebrik ediyorum kardeşşş :D

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Banada Sütlü Türk Kahvesi hadi canım beem :D

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Sağol Fevzi kardeş ama bu saatte kahve yok uykun kaçar :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt