pc süite'deki yedeklemeyi yapabilen mobil program var mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
besim.farhan

besim.farhan

Üye
    Konu Sahibi
pc süite'deki yedeklemeyi yapabilen mobil program var mi?
arkadaşlar başlıkta da söyledim böyle bir program hiç duydunuz mu var mi? Olsa çok işime yarayacak telefonun yazılımını jaf ile baştan çok rahat bir şekilde yeniden yükleyebiliyorum ama bana angarya gibi geliyor. Kendi telefonumda bir yedeğim olsa herhangi bir sorunda onu yüklemek daha akıllıca ve zamandan tasarruf edecek gibi.. Yardım ve önerilerimizi bekliyorum inşallah..

bayon

Üye
telefonun kendi özelliğinde kini denedin mi hiç

besim.farhan

besim.farhan

Üye
    Konu Sahibi
telefonda öyle bir menü veya araç yok ki..senkronizasyon var o da pc süite ile çalışıyor.

bayon

Üye
hafıza kartı simgesi olan birşey var menü de yardımcı programların içinde olması gerekiyo ona gir telefon yedekle seçeneği var onda

besim.farhan

besim.farhan

Üye
    Konu Sahibi
benim telefon n79 ve bende öyle seçenek yok.. Set wizart, cihaz yönetmi, 3D sesler, hoş geldiniz, ses komutları var ama o dediğin yok. Şimdi iyice baktım öyle bir seçenek yok.

- - - Eklendi - - -

ayrıca yardımın için teşekkür ederim fakat bulamıyorum

bayon

Üye
benim telefon n79 ve bende öyle seçenek yok.. Set wizart, cihaz yönetmi, 3D sesler, hoş geldiniz, ses komutları var ama o dediğin yok. Şimdi iyice baktım öyle bir seçenek yok.

- - - Eklendi - - -

ayrıca yardımın için teşekkür ederim fakat bulamıyorum

bak resim koyuyorum orda hafıza diye bi icon var onu bulmaya calış eğer yoksa telefonu güncellemen gerekecek sanırım

onun içine girdiğinde telefon hafızasından seçtiklerini(mesajlar rehber foto vs...) hafıza kartına kopyalıyor

besim.farhan

besim.farhan

Üye
    Konu Sahibi
senin tel n79mu? Benim telefon bildiğim kadarıyla güncel. Ki az önce de güncellemeleri kontrol ettim güncelleme yok..

bayon

Üye
benim telefonun n95 ama bu bütün s60v3 lerde var yedekleme bence telefonu karıştır yardım menüsünden yedekleme konusuna bak o yoksa hafıza kartı diye bak birde

besim.farhan

besim.farhan

Üye
    Konu Sahibi
telefonu bir buçuk yıl oldu kullanıyorum görmemem imkansız. Az önce dosya yöneticisine girdim telefon hafızasına seçenek dedim yedekle çıktı ama menü nereye nasıl ne boyutta kaydettiğini söylemedi.. Slipter Backup diye bir program mi varmış ne indirdim o da yüklememiyor dedi. Telefonum da hackli

- - - Eklendi - - -

bu arada yardım konusundan shell'den aradım da çıkmadı.. Ne yedekleme ne de hafıza kart.. Mod attım şimdi yine yok

bayon

Üye
valla yardımcı olabileceğim tek nokta oydu başka bi yöntem bilemiyorum

besim.farhan

besim.farhan

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim..
forumda başka kimse yok mu yaa :s

besim.farhan

besim.farhan

Üye
    Konu Sahibi
başka cevap verecek yok mu??????

erdmerdm

erdmerdm

Üye
ben c5te menu>uygulamalar>ofis>dosya yoneticisinde seceneklerden yapabiliyorum yedekleme we geriyukleme boyle bidene belki olur

TADAHIKO

TADAHIKO

Üye
kaspersky ve UC' un böyle programları vardı cep için. Bulursam paylaşırım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt