djoxy
Üye
Pc Suite Programı Hatasını Buldum Düzelten Veya Bunu çözen Varmı Inceleyin.
Evet arkadaşlar elimde 6630 nokia modellerinden bir adet telefon var 8 aydır kullanıyorum ve hiç sorun çıkmadı. Çıkmadı ama pc suite programı ile mesajlarımı yedekliyordum yeni pc suite çıkınca yeni versiyonu tabiki versiyon numarası: nokia pc suite 6.70.22 kurdum ama telefona yollaması gereken yazılımı yani SMSsync.sis dosyasını yollamadı önceki sürümlerden kalan bir sisi kurduğum halde bu sorun kalkmadı yani mesajları açamıyorum. telefonuma yeni versiyon attırdım 6630 için v 5.03.08 17-08-05 tarihli yeni versiyonuda yükledikten sonrada bu program çalışmadı yeni pc suite kurdum türkçe versiyonunu o bilen desteklemedi. kafayı yedim ama olmadı.
artı life blog diye sis kurdum ve programınıda bilgisayara kurdum orada bile bütün multimedya çıkıyor ama smsleri bilgisayarımda göremedim
tamam başka programlar var bunları sağlayan ama orjinali varken neden yan ürünü kullanayım ki.
artı life blog diye sis kurdum ve programınıda bilgisayara kurdum orada bile bütün multimedya çıkıyor ama smsleri bilgisayarımda göremedim
tamam başka programlar var bunları sağlayan ama orjinali varken neden yan ürünü kullanayım ki.