pc suit bır turlu çalışmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

asimomoto

asimomoto

Üye
    Konu Sahibi
pc suit bır turlu çalışmıyor
arkadaşlar pc suıtı kuruyorum bılgısayara kablo yu takıyorum telefona (n80),
hafızakartını başka bır program kullanıyor diyor mesaj ayarlarını kontrol edın dıyor,
mesaj ayarlarında mesaj merkezini hafıza kartı ndan telefon hafızasına çevirdim sorun gene devam ediyor yardımlarınızı beklıyorum.

M.H.Orhan

M.H.Orhan

Üye
Telefonunda Fexplorer benzeri bir uygulama ile işlemler menüsünden kartı kullanan uygulamayı bulup sonlandır
Olmadı bilgisayarda kullanılıyor görünüyordur
Mesela kablo bağını kurduğunda pc teli taşınabilir harddisc olarak görüyorsa ve bilgisayarında Winamp varsa bu mümkün ama çözümünü bilmiyorum

Saygılar

worldcild

Üye
Telefonunda Fexplorer benzeri bir uygulama ile işlemler menüsünden kartı kullanan uygulamayı bulup sonlandır
Olmadı bilgisayarda kullanılıyor görünüyordur
Mesela kablo bağını kurduğunda pc teli taşınabilir harddisc olarak görüyorsa ve bilgisayarında Winamp varsa bu mümkün ama çözümünü bilmiyorum

Saygılar

arkadasın dediklerini yap ve uygulama yuklerken pc suit kullanma arkadasım...

asimomoto

asimomoto

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşın dediklerini yaptım telefondan hafıza kartını biçimlendirdim tam biçimlerken hafıza kartını başka bır program kullanıyor dedı,xplorer da hafızakartını kullanan programı nasıl bulurum

metehan2004

Üye
arkadaşlar hafıza kartını başka bi proğram kullanıyorsa büyük bir ihtimal telefonunuzda ekran koruyucusu veya duvar kagıdı yada gif kullanılıyodur bunları değiştirin sorun kalmıcaktır benimkinde de aynı sorun vardı öyle yaptım sorun kalmadı

canbt

Üye
bendede aynısı oluyor ama öyle dediğinde hafıza kartını çıkarıp tekrar takınca düzeliyor sende öyle yap

crosspawn

Üye
evet arkadasım hafıza kartını cıkar tekrar tak oluyor bende de aynı sorun olmustu şimdi düzeldi...

ya4kere

ya4kere

Üye
Bendse de vardı aynı sorun telefonda jb taskman vardı progragdan cıktım tekrardenedin bağlandı...

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Arkadaşların dediklerine ek olarak ; bir de font programı yüklüyse telefonda ve hafıza kartına kurulmuş ise bundan dolayı da başka uygulama kullanıyor hatası alırsın.Telefon hafızasına yüklersen sorun ortadan kalkar.

Takipçi Satın Al

Üst Alt