PC Sorunu : Hesab Secimi Gelio Fakat Hesab Yok! :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CS BETA

CS BETA

Üye
    Konu Sahibi
PC Sorunu : Hesab Secimi Gelio Fakat Hesab Yok! :(
pc normal acilio boot menüsü filan başlangıç ekranı gelio oturum secme menüsüde gelio lütfen bekleyin filan ondan sonra hesabım gelmio sececek bise yok yani ekran boş duvar mavi üste TR simgesi altta Win7 ultimate yazısı xD hesab gelmio kısaca ve gelmeyince her 15 saniede ekran kararıo ( 1sn lik bile degil ) aynı ekran bida gelio _?__

Not : format at diyeceksiniz ama önemli belgeler war ?


Uploaded with
 


Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Onarma yapmayı denediniz mi ?
 

Aziz™

Üye
hesap ayarlarıyla oynanmış olabilir ama sistemi geri yükle yada onar seçeneğini kullanmana rağmen olmuyorsa en azından bizim diyebileceğimiz tek şey belgelerini alabilirsen al ve çek formatı..
 
Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Windows 7 DVD sini taktığınızda , onarma penceresi adı altında karşınıza kurtarma ile ilgili üç seçenek çıkar.Bunlar : Başlangıç Onarma , Sistem Geri Yükleme ve Sistem Görüntüsü Kurtarma'dır.Bunların üçünüde deneyin.Eski bir onarma noktasına geri yükleyebilir , başlangıç sorunlarını onarabilir veya oluşturulmuş bir yedek dosyasına geri yükleyebilirsiniz.
 
CS BETA

CS BETA

Üye
    Konu Sahibi
verdiginiz bilgiler icin teşekkürler aziz ve veysel abi hepsini denedim dedim ya ilk defa yapamadıgım sorunla karsilasiorm ama bunuda yaptım ben seyi unuttum bnde 3 disk war C D E c sistem ve kurulu programlar D oyun film müzik e ise prgram arsivim d e ye biseler olmio ztn C dede indirdigim dosyalar wardı onları kurtarmak icin actıydım konu herneyse sinirlendim format atam dedim nese artık dedim win 7 dvd sini taktım c yi sectim bi baktımki hayatımda gördügüm en güzel msj önceki isletim sisteminde kullandıgınz belgeler windows.old klasöründe toplanacaktır tm dedim kuruldu ve windows.old da girdim dosyalarımı kurtardım 2 belge haric hepsi calisio onlarıda bastan indirdim sorun kalmadı xD yinede cwp larnz icin tşk simdi veysel abi konuyu kilitleyip silebilirsin (emir gibi oldu özr arz ederim xD )
 
Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Yok canım önemli değil rica ederim. :) Sorunu çözmene sevindim.
 

Aziz™

Üye
evet..:)
hadi hayırlı olsun bakalım..:)
 
CS BETA

CS BETA

Üye
    Konu Sahibi
:) tşk saolun.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt