pc sistemim

Sponsorlu Bağlantılar

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
@ozgurgcan @ceza87 @Alo_Azrail islemcimi simdilik dual core buldum bi yerden cift cekirdek yarari olurmu veren kisi 2 kat daha performans verir dedi
tam model, numara ve hızını yazarsan anca o şekilde yorum yapabilirizama tabi tek çekirdekli p4 bi işlemciye göre daha iyi performans verir. ama pendium dual/celereon dual gibi ilk çift çekirdek mimarilerisi ise çok da bişi bekleme bence

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Adam oyun önerisi istemiş maşallah hemen sistem toplamışsınız :) :)

Bu sistem pes13 kaldırır kardeş

• Beğen
westmoreland

westmoreland

Üye
Adam oyun önerisi istemiş maşallah hemen sistem toplamışsınız :) :)

Bu sistem pes13 kaldırır kardeş
kardeş sen sistemden anlamıyorsun ya da o çağda yaşıyorsun halen sanıyorum. Yanlış anlama ama bu sistem en fazla 2008'e kadar kaldırır.

• Beğen
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
şöyle söyleyeyim, p4 işlemci ve daha iyi bir ekran kartı ile kayinçolar geçen seneye kadar pes12yi kasa kasa oynuyorlardı, gitmiş birine adam işlemciyi değiştirmiş pentium dual işlemci takmış, şimdi pes12 daha rahat ama pes13ü kasıyor diye oynayamıyorlar o yüzden 12de takılıp kaldılar.ekran kartları ati hd5500 bu aradahani ekran kartı arkadaştaki gibi gefoece fx5500 olaydı 12 de rüya olurdu

• Beğen
mazlumf1

mazlumf1

Üye
    Konu Sahibi
şöyle söyleyeyim, p4 işlemci ve daha iyi bir ekran kartı ile kayinçolar geçen seneye kadar pes12yi kasa kasa oynuyorlardı, gitmiş birine adam işlemciyi değiştirmiş pentium dual işlemci takmış, şimdi pes12 daha rahat ama pes13ü kasıyor diye oynayamıyorlar o yüzden 12de takılıp kaldılar.ekran kartları ati hd5500 bu aradahani ekran kartı arkadaştaki gibi gefoece fx5500 olaydı 12 de rüya olurdu
Tam modeli bilmiyorum 2.3ghz
Tam modeli bilmiyorum 2.3ghz

• Beğen
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
cebinden para çıkacak mı o işlemci için? hani vereceğin paraya alacağın performans verimi değmeyebilir. ama veren arkadaş beleşe veriyorsa hayrına al tak tabi çift çekirdekten zarar gelmez ama diğer donanımların aynı kaldığı sürece istersen 8 çekirdek tak işin zor :)işin zor derken yine dediğimiz gibi 2008e kadar olan oyunları oynarsın, ama 2008 sonrası bazı istisna oyunlar dışında çok zor.

• Beğen
mazlumf1

mazlumf1

Üye
    Konu Sahibi
cebinden para çıkacak mı o işlemci için? hani vereceğin paraya alacağın performans verimi değmeyebilir. ama veren arkadaş beleşe veriyorsa hayrına al tak tabi çift çekirdekten zarar gelmez ama diğer donanımların aynı kaldığı sürece istersen 8 çekirdek tak işin zor :)işin zor derken yine dediğimiz gibi 2008e kadar olan oyunları oynarsın, ama 2008 sonrası bazı istisna oyunlar dışında çok zor.
Aslinda 10 lira verdim arkadasa ona lazim degildiYani en azindan simdilik p4 herturlu iyidirP4den

• Beğen
Kingmortall

Kingmortall

Üye
benim bilgisayar acarmi bf3 u ?
yuksek ayarda kasmadan oynarmıyim yuksek oyunlari gta 5 fifa 2015 falan ? sıkıntı cıkarırmı ??

4. nesil intel i5 3210m işlemci 2.50 ghz
500 gb harddisk
4 gb ddr3 ram
amd radeon 7670m hd 2 gb paylasimli ekran karti

yeni konu acmayım dedim hazir acılmısı var :))

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
benim bilgisayar acarmi bf3 u ?
yuksek ayarda kasmadan oynarmıyim yuksek oyunlari gta 5 fifa 2015 falan ? sıkıntı cıkarırmı ??

4. nesil intel i5 3210m işlemci 2.50 ghz
500 gb harddisk
4 gb ddr3 ram
amd radeon 7670m hd 2 gb paylasimli ekran karti

yeni konu acmayım dedim hazir acılmısı var :))
Oynarsın, belki en yüksek ayarlarında bazı oyunlarda ufak sıkıntılar çıkarabilir ama genel olarak rahat oynarsın

• Beğen
Kingmortall

Kingmortall

Üye
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Gta5 için şu an kimse bişi diyemez :) inş optimizasyonu iyi olur da orta ayarlarda oynayabiliriz :)

Üst Alt