DaNq3rB0y
Üye
Inşallah o zamana şansına dolar düşerYapınca kutlama bölümüne konu açarım1-2 yıl sonra falan olur.
Inşallah o zamana şansına dolar düşerYapınca kutlama bölümüne konu açarım1-2 yıl sonra falan olur.
Aynen, dolar çok moralimi bozuyorInşallah o zamana şansına dolar düşer

Umarım düşerde bende diğer upgradelere devam ederim benim pc hakkında ne düşünüyonAynen, dolar çok moralimi bozuyor![]()

Bir daha yazar mısın ?Umarım düşerde bende diğer upgradelere devam ederim benim pc hakkında ne düşünüyon![]()
Merakımdan soruyorum işlemci güzelmi?Nasıl performansı falan
- ANAKART : ASUS M5A97 AMD 970 AM3+ DDR3-2133 Anakart
- İŞLEMCİ: AMD Phenom II X4 970 3500MHz Soket AM3 İşlemci
- HARDDİSK : SEAGATE Barracuda (ST500DM002) 3.5" 500GB SATA 6GB/s Dahili Disk
- EKRAN KARTI : SAPPHIRE Radeon HD6950 1 GB GDDR5 256 Bit Ekran Kartı
- RAM : Geil Enhance Corsa 8GB 1600MHz CL9 Dual Channel Bellek Kiti (2x4GB)
- GÜÇ KAYNAĞI : Cooler Master GX 80+ Plus Bronz 750W Single Rail Güç Kaynağı
- MONİTÖR : Asus VS228H 21.5" 5ms fu ll HD HDMI DVI Siyah Led Monitör
- OPTİK SÜRÜCÜ : ASUS DRW-24B3ST SATA DVD-RW Optik Sürücü (Kutulu)
- SOĞUTUCU : Sunbeam Core-Contact Freezer İntel/Amd İşlemci Soğutucu
- KASA : Dark Orion Kırmızı Led Fanlı USB 3.0 ve eSATA Destekli Oyuncu Kasası
- SES : Creative Inspire T6160 ( PC Oyunları için mükemmel kalitede 5.1 kanal çevresel ses sunar )
Ben bu sistemi toplayalı 3 Yıl oldu o zaman en iyi işlemcilerindendi ve performansı gerçekten harika. Şu anda bile hiç bir sıkıntı olmadan kullanıyorum cihazı .Merakımdan soruyorum işlemci güzelmi?Nasıl performansı falan
ekran kartın güzelmiş benim sistemle aşağı yukarı aynı ekran kartı hariç
- ANAKART : ASUS M5A97 AMD 970 AM3+ DDR3-2133 Anakart
- İŞLEMCİ: AMD Phenom II X4 970 3500MHz Soket AM3 İşlemci
- HARDDİSK : SEAGATE Barracuda (ST500DM002) 3.5" 500GB SATA 6GB/s Dahili Disk
- EKRAN KARTI : SAPPHIRE Radeon HD6950 1 GB GDDR5 256 Bit Ekran Kartı
- RAM : Geil Enhance Corsa 8GB 1600MHz CL9 Dual Channel Bellek Kiti (2x4GB)
- GÜÇ KAYNAĞI : Cooler Master GX 80+ Plus Bronz 750W Single Rail Güç Kaynağı
- MONİTÖR : Asus VS228H 21.5" 5ms fu ll HD HDMI DVI Siyah Led Monitör
- OPTİK SÜRÜCÜ : ASUS DRW-24B3ST SATA DVD-RW Optik Sürücü (Kutulu)
- SOĞUTUCU : Sunbeam Core-Contact Freezer İntel/Amd İşlemci Soğutucu
- KASA : Dark Orion Kırmızı Led Fanlı USB 3.0 ve eSATA Destekli Oyuncu Kasası
- SES : Creative Inspire T6160 ( PC Oyunları için mükemmel kalitede 5.1 kanal çevresel ses sunar )
önemli olan bilgi donanım zaten biryerden sonra gelir kardeşim bilinçli toplayacağın için harika bir sistemin olacağına eminimAynen, dolar çok moralimi bozuyor![]()

Sizde bi 7970 alsanz fena olmaz aslındaPc toplarken ekran karti aşırı derecede önemli bence. Bırak bilgisayara sağladığı görüntü kalitesini , kişiye bile bi kalite katıyor.)) Iyi ekran kartı var diye insanlara bakışı değişen insan vari kişiler tanidim sanki kendine takmış. ..
Pardon 7990 olcak o
Güzel yazmışşın evet tek size değil çoğu kişiye engel bunar yoksa aynısı bende yapardım ayriyetten oyunlarda ucuzlar benden söylemesiAbd Iraktan tam olarak cekilsin , Işid ne olduğunu belli etsin , Israil Filistin den çıksın , Çin ihracatta zarar aciklasin bide Putin le Obama barışsin , Turkiye de AB ye girsin bunlarin etkisiyle de 1dolar 0,99krs olsun o zaman kesin alıcam çok iyi bi ekran kartı. Ama bunlar hep almama engel işte. Kısmet.
Dipnot: Hemde 2 tane alcam .

Bak o oyun konusu atlamisim. Bazi oyunlara 130-200tl para veriyorum sonra o oyunu cok para verdim diye sindire sindire oynuyorum ya iste o ara oyun bi bitiyor oyle bir zoruma gidiyorki anlatamam. Kaziklanmis hissi doguyor içimden ulan o kadar para verdik nasil biter niye biter isyanlar isyanlar. .... Örnek max payne 3.Güzel yazmışşın evet tek size değil çoğu kişiye engel bunar yoksa aynısı bende yapardım ayriyetten oyunlarda ucuzlar benden söylemesi![]()
Fakir ama gururlu pcmin özellikleriBir daha yazar mısın ?

Fakir ama gururlu pcmin özellikleri
Anakart : GA-G31M-S2L
Işlemci : Intel q6600
Ekran kartı : Powercolor hd5670
Ram : 2x2 800 mhz ddr2 kingston
Hdd : 80 gb (500 gb yapılacak)
Power : thermaltake 500 watt
Ses kartı creative 5 1
Benimkinden iyi yine 
Çoğu güncel oyunu mediumda oynatıyor yetiyor bana daha sonra gddr5 ekran kartına geçerim ne dersin bu sisteme r7 250 falan gidermi pcı 1.1 de çalıştırıyor fpsyi çok etkilermiBenimkinden iyi yine
![]()