Hala yok3 sene önce aldım piyasada iyisi yoktu
Intel Core i7 3.4GHz TurboBoost ile 3.8GHzye kadar
8GB Ram
2GB Ekran Karı

Ekran kartı modeli ne3 sene önce aldım piyasada iyisi yoktu
Intel Core i7 3.4GHz TurboBoost ile 3.8GHzye kadar
8GB Ram
2GB Ekran Karı
fu ll HD diyorsunda ne olduğunu biliyorsun değil mi ?Tam hatırlamıyorum ama herhalde HD6750
Ben aldığımda Crysis 2 oyununu fu ll HD grafiklerle donmadan oynuyordum hatta GTA IV ve Crysis 2yi aynı anda açıp alta atıp internette geziyordum. Şimdi biraz biraz performans düştü ama Crysis 3 falan fu ll hd grafiklerle donmadan açıyor

Merak etme senin aklının alamayacağı birçok şeyi biliyorum. Sen merak etme.
ahh sizin gibiler gelip burda klavye delikanlılığı yapıp 3 gün sonra kaybolanlar

Toplama yapmıyorum ben. Direkt markalı kasa aldım. Öyle sizin gibi toplama yapıpda sistemini korsan falan kullanamam. Ben sizin evde oturup millete laf sokmuyorum. Bilgisayar mühendisliği okuyorum. Yazmam gereken programlar varahh sizin gibiler gelip burda klavye delikanlılığı yapıp 3 gün sonra kaybolanlar
özletmeyin kendinizi sıksık gelin
çok biliyordun madem core i7 extreme işlemci yanına ne diye HD6750 aldın.
fu ll ofsayt iyi forumlar![]()
1-Toplama hazır kasadan iyidirToplama yapmıyorum ben. Direkt markalı kasa aldım. Öyle sizin gibi toplama yapıpda sistemini korsan falan kullanamam. Ben sizin evde oturup millete laf sokmuyorum. Bilgisayar mühendisliği okuyorum. Yazmam gereken programlar var
+11-Toplama hazır kasadan iyidir
2-Toplama korsan olmuyor sen herşeyini alıp birleştiriyorsun senin aldığın firmada alıp birleştirip satıyor yani korsanlıkla alakası yok
3-Yazdığın "Hello World" programını foruma atarsan sevinirim bu arada iyi kopyalada soru çıkmasın ufak bi ipucu vereyim ctrl+c kopyalıyor

Iyi bir kaç ufak şey biliyorsun. Ama yetmez benim seviyeme erişmen için.1-Toplama hazır kasadan iyidir
2-Toplama korsan olmuyor sen herşeyini alıp birleştiriyorsun senin aldığın firmada alıp birleştirip satıyor yani korsanlıkla alakası yok
3-Yazdığın "Hello World" programını foruma atarsan sevinirim bu arada iyi kopyalada soru çıkmasın ufak bi ipucu vereyim ctrl+c kopyalıyor
garipIyi bir kaç ufak şey biliyorsun. Ama yetmez benim seviyeme erişmen için.
Sen Hello World ve Crtl-C de takıl ben işletim sistemi yazarım. Sen devam et tuşları öğrenmeye

Atalarımız bize seninle konuşmamamızı söylemiş !ET ALİMLE SOHBET BULURSUN MERTEBE ,ETME CAHİLLE SOHBET DÖNERSİN MERKEBE
Ne kadar doğru denmiş...
dostum '' Minecraft 400 fps '' demissin ama onda grafik yokİntel i5 3330 3.0 ghz
Asus gt640 2gb gdr3 128 bit
4Gb kingston 1600mhz hyperx
500GB Hdd
Windows 7 ultimate 64 bit
Minecraft 400 fps
Nfs most wanted 2012 high 30fps
nerden biliyon seviyene erişemediğini sen adamın aklını okuyabiliyomusunIyi bir kaç ufak şey biliyorsun. Ama yetmez benim seviyeme erişmen için.
Sen Hello World ve Crtl-C de takıl ben işletim sistemi yazarım. Sen devam et tuşları öğrenmeye