PrınceOfPersia
Üye
Şuana kadar birçok oyun oynadım. 2011 yılında çıkan oyunlarda dahil ve hiçbir sorun yaşamadım... gayetde başarılıydı ekran kartı...
Ayrıca 4K video bile izledim.... Bence donanımdan önce donanım uyumu çok önemli...
Elime yüksek işlemcili ve yüksek ekran kartlı bir bilgisayarda geçse ben kendi bilgisayarımdaki hızı bulamıyorum
Aslında daha yüksek hatta piyasanın en iyi donanımlarını içeren bir pc toparlayabilirim zaten bu işin içerisindeyim ama ben gerek görmüyorum tavsiyede etmiyorum...
Her yıl yada 2 yılda 1 kez donanım değiştirmek yada 3 - 4 yılda yeni bir pc almak birçok insanın aç yaşadığı dünyada israftan başka birşey değil...
Tabiki oyunlar için bu ekran kartı 2 yıl içinde yetersiz kalacaktır... o zamana kadar işin içinde bile olsa değiştirmeyeceğim
İşlemci ve ramle en az 3 yıl sorunsuz kullanabilirim bu bilgisayarı
Bu arada yorumların için teşekkür ederim... Çok başarılısın bu konuda
not: Windows'un sisteminiz için verdiği derecelendirmede çok önemlidir... En düşük 3.5 ise bilgisayarınızı 2 - 3 yıl sorunsuz kullanabilirsiniz.. Eğer 4.5'in üzerindeyse 4 yıl rahatlıkla kullanabilirsinizAma oyun bağımlısıysanız ve son oyunları takip ediyorsanız ekran kartı duruma göre yetersiz kalabilir kalır demiyorum
![]()
bnm 3.5 ti
neyseki oyun baimlisi deilim
ama bazi oyunlarin yeni versiyonlarinida takip etmiyor deilim