Pc sistem.

Sponsorlu Bağlantılar

futbol123

futbol123

Üye
ram 100 tl ya ne 20-30 tlsi :ehe Ekran kartını yükselt derken bende mesela prince of persia 2008 çok ağır çalışıyo ancak en düşük ayarda hızlı çalışıyo ayarı bi gıdım yükseltsem yavaşlıyo bunun sebebi neyse ben bunu yükseltmek istiyorum aslında :D Nickimden Prince of persia ya nekadar önem verdiğimi anlamışsındır sanırım :D O yüzden Prince of persia yı örnek verdim ona göre alıcam :ehe
100tl mi saçmalamayın 20-30tl civarında :)
KINGSTON
6 Taksit15 $
+ KDV
32 TL
KDV DAHİL

vatanbilgisayar

PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye
100tl mi saçmalamayın 20-30tl civarında :)
KINGSTON
6 Taksit15 $
+ KDV
32 TL
KDV DAHİL

vatanbilgisayar

ramim ztn 1 lik ben 2 gblik rame 100 tl demiştim?

PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye
ha pardon pardon düşünemedim bnm aklımda 2 gb lik ram olduğundan :ehe Burda 1 gblik ram 50 tl :(

PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye
Elimden gelmez nerdeki bu vatan computer bu işleri yapmaya pek güvenim yok yani yapamıcamı düşünüyorum :D Özgüven Eksikliği işte :D

futbol123

futbol123

Üye
Elimden gelmez nerdeki bu vatan computer bu işleri yapmaya pek güvenim yok yani yapamıcamı düşünüyorum :D Özgüven Eksikliği işte :D
istanbulun cogu yerlerinde var nerde oturuyorsunuz?
özgüven eksikliğiniz yenmeniz lazım :D olmadı internet üzerinden sipariş verin :D

PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye
istanbulun cogu yerlerinde var nerde oturuyorsunuz?
özgüven eksikliğiniz yenmeniz lazım :D olmadı internet üzerinden sipariş verin :D

Küçükçekmece/Altınşehirde oturuyorum Özgüven Eksikliğini yenmem lazımda nasıl :D Özgüven eksikliği olan biri internet siparişlerine hiç el sürmez :ehe :d: Ama şu vatan computer yakınsa bana gitmeyi düşünürüm :D

covar

covar

Üye
1 gb ram alsan bile prince of persia oyununda hic bi değişiklik olmaz dostum yine aynı ayarlarda oynarsın oyunu ekran kartını değişmen gerekli ramin katkısı olsa oyuna benim bilgisayarımda 6 gb ddr3 1333 mhz ram bellek var önceden 2 gb ramle oynadığım oyunu aynı fps ile oynamaktayım katkısı yok anlıyonmu

PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye
o zmn hedef ekran kartı :D En ucuz ve iyi ekran kartı ne kadardan başlıyor?

futbol123

futbol123

Üye

Küçükçekmece/Altınşehirde oturuyorum Özgüven Eksikliğini yenmem lazımda nasıl :D Özgüven eksikliği olan biri internet siparişlerine hiç el sürmez :ehe :d: Ama şu vatan computer yakınsa bana gitmeyi düşünürüm :D
topkapı avcılar ve taksimde var :D

1 gb ram alsan bile prince of persia oyununda hic bi değişiklik olmaz dostum yine aynı ayarlarda oynarsın oyunu ekran kartını değişmen gerekli ramin katkısı olsa oyuna benim bilgisayarımda 6 gb ddr3 1333 mhz ram bellek var önceden 2 gb ramle oynadığım oyunu aynı fps ile oynamaktayım katkısı yok anlıyonmu
ram önemli oyun performansı etkiliyor ama fazla güç gerektirmeyen oyunlar olursa gta san. vs. 1gb yeterde artar.Ama gta 4 dirt grid gibi yüksek performans isteyen oyunlarda ram çok önemlidir

o zmn hedef ekran kartı :D En ucuz ve iyi ekran kartı ne kadardan başlıyor?
128bit ekran kartları 100tl den başlıyor

PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye
topkapı avcılar ve taksimde var :D

ram önemli oyun performansı etkiliyor ama fazla güç gerektirmeyen oyunlar olursa gta san. vs. 1gb yeterde artar.Ama gta 4 dirt grid gibi yüksek performans isteyen oyunlarda ram çok önemlidir

128bit ekran kartları 100tl den başlıyor

Bu satın alma işinden nedense soğudum :islik: :ehe

PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye
ozaman oyun oynuyamassın :ehe

:ağlarım:

Prince Of Persia 4 istiyorum :ağlarım:

----------Eklendi @ 20:59:23 ---------- Yazıldı @ 20:02:18 ----------

bu nasıl bişi :D

VOLAR FX5500(128 Bit Ekran Kartı) 256MB DDR DVI TV 8X

futbol123

futbol123

Üye
:ehekötü

PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye
:s Ama Ucuz :D

----------Eklendi @ 21:17:22 ---------- Yazıldı @ 21:15:23 ----------

Bu Nasıl

POWERCOLOR ATI HD3650 (128 Bit Ekran Kartı)512/1GB DDR2 DVI :ehe

Navy Blue

Navy Blue

Üye
Marka: Crea 2010 (SD kart girişleri ve 6 usb giriş mevcut)
Anakart: Foxconn (modelini unuttum aklıma gelince yazarım)
İşlemci:
Pentium Dual Core E5300 2.60 Ghz
Ekran Kartı : Ati Radeon 512 mb HD4300 Series
Ram: 3 GB 800 mhz DDR2 kingston
Hard disk: Samsung 320 GB
Ekran: Samsung 21 inç HD

futbol123

futbol123

Üye
:s Ama Ucuz :D

----------Eklendi @ 21:17:22 ---------- Yazıldı @ 21:15:23 ----------

Bu Nasıl

POWERCOLOR ATI HD3650 (128 Bit Ekran Kartı)512/1GB DDR2 DVI :ehe
3650 iyidir sizin sisteminiz için
Marka: Crea 2010 (SD kart girişleri ve 6 usb giriş mevcut)
Anakart: Foxconn (modelini unuttum aklıma gelince yazarım)
İşlemci:
Pentium Dual Core E5300 2.60 Ghz
Ekran Kartı : Ati Radeon 512 mb HD4300 Series
Ram: 3 GB 800 mhz DDR2 kingston
Hard disk: Samsung 320 GB
Ekran: Samsung 21 inç HD
orta ayarda bir pc ama ekran kartını değiştirin en az 128bit ekran kartı alın oyun oynamak istiyorsanız tabi

PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye
Navy Blue

Navy Blue

Üye
Şuana kadar birçok oyun oynadım. 2011 yılında çıkan oyunlarda dahil ve hiçbir sorun yaşamadım... gayetde başarılıydı ekran kartı...
Ayrıca 4K video bile izledim.... Bence donanımdan önce donanım uyumu çok önemli...
Elime yüksek işlemcili ve yüksek ekran kartlı bir bilgisayarda geçse ben kendi bilgisayarımdaki hızı bulamıyorum :)
Aslında daha yüksek hatta piyasanın en iyi donanımlarını içeren bir pc toparlayabilirim zaten bu işin içerisindeyim ama ben gerek görmüyorum tavsiyede etmiyorum...
Her yıl yada 2 yılda 1 kez donanım değiştirmek yada 3 - 4 yılda yeni bir pc almak birçok insanın aç yaşadığı dünyada israftan başka birşey değil...
Tabiki oyunlar için bu ekran kartı 2 yıl içinde yetersiz kalacaktır... o zamana kadar işin içinde bile olsa değiştirmeyeceğim
İşlemci ve ramle en az 3 yıl sorunsuz kullanabilirim bu bilgisayarı :)
Bu arada yorumların için teşekkür ederim... Çok başarılısın bu konuda :)

not: Windows'un sisteminiz için verdiği derecelendirmede çok önemlidir... En düşük 3.5 ise bilgisayarınızı 2 - 3 yıl sorunsuz kullanabilirsiniz.. Eğer 4.5'in üzerindeyse 4 yıl rahatlıkla kullanabilirsiniz :) Ama oyun bağımlısıysanız ve son oyunları takip ediyorsanız ekran kartı duruma göre yetersiz kalabilir kalır demiyorum :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt