pc ses kartımı görmüyor !??

Sponsorlu Bağlantılar

Leontr

Leontr

Üye
    Konu Sahibi
pc ses kartımı görmüyor !??
ess es688f diye dandik bi ses kartım war bi de üstüne pc bunu görmüyo ben olsam ben de görmezdim de :) donanımlara bakıyorum adı geçmiyo driver araştırdım yüzlerce exe.li bişey çıkmadı.driver diye bulduğum klasörlerde bazı belgeler war onları donanımı kurarken kullanıcağımı düşünüyorum.ama hiç bi yöntemini bulamadım lütfen yardımcı olur musunuz ??

xkadir61

xkadir61

Üye
bilgisayarım(sağa tıkla)> yönet>aygıt yöneticisi> ve oradan donanım değişikliklerini tara de.
yada ? işareti veya başka bir olumsuz ifadeyle belirtilmiş olan birşey varsa onu güncelleştir de.
olmadı olumsuzları kaldır. ve tekrar donanım değişikliklerini tara de.
oda olmadı bir mesaj daha yaz buraya.

Leontr

Leontr

Üye
    Konu Sahibi
taradım.PCI basit işlem denetleyicisinde sorun gösteriyo sadece onu da devre dışı bırakmıştım.ama sesle ilgili hiçbir sorun yok.sesle ilgili bi liste var ama o listede ses kartını görmüyor

xkadir61

xkadir61

Üye
kartın tam olarak takılı olduğundan emin misin. takılıysa gösterir. senin sorunun takılı olmadığı yönünde

Leontr

Leontr

Üye
    Konu Sahibi
basit işlem demişim pardon ya.basit iletişim denetleyicisi.kart yanık dicem hani az çok yanık kart gördüm hatta kart yakmada üstüme yoktur baya gördüm ama bunda öyle bi durum da göremedim.biosta sesle ilgili bişey göremedim yardımınız için de teşekkür ederim.umarım bi çözüm bulunur çok sevinirim ya

--------------- Ekleme ---------------

kartı baya oturttum ama slotunda da problem olabilir belki dimi? :(

dogandoganay

dogandoganay

Üye
PCI sorunu olduğuna göre driverle ilgili değil kartla ilgili senin kart haricimi yoksa 10 board mı bide sen kasayı açıp bidaha takarsan belli olmaz yerinde oynamıs veya çıkmıs olabilir veya BİOS güncellediysen yeni versiyonu olmus olabilir

Üst Alt