Yardım Pc Saat Ve Tarih Geri Kalıyor

Sponsorlu Bağlantılar

mahzunikaya

mahzunikaya

Üye
    Konu Sahibi
Pc Saat Ve Tarih Geri Kalıyor
Arkadaşlar Pc saat ve tarih geri kalıyordu pili yeni pil ile değiştirdim. Ama Pc fişini çekip bir süre bekledikten sonra taktığımda saat ve tarih gene geri kalıyor. Yardımınızı bekliyorum.

Uhops

Uhops

Üye
Yeni pil eski olabilir mi? Yani oda bitik olabilir.

gss_adnan

gss_adnan

Üye
2. Bi pil daha dene sorun devam etmek mi

mahzunikaya

mahzunikaya

Üye
    Konu Sahibi

2. Bi pil daha dene sorun devam etmek mi
Önerilerinizi deneyeceğim. Arkadaşlar cevabı yazarım.
Arkadaşlar Pc saat ve tarih geri kalıyordu pili yeni pil ile değiştirdim. Ama Pc fişini çekip bir süre bekledikten sonra taktığımda saat ve tarih gene geri kalıyor. Yardımınızı bekliyorum.

Yeni pil taktım belli bir süre sonra aynısı gibi tarih saat geri kalıyor. Pc açılırken F1'e basmadan açılmıyor! Lütfen yardım edin.Yardım eden yok mu!
:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(

• Beğen
Tepkiler: GDDR5
Uhops

Uhops

Üye
PC'nin pili taktığın yuva hasar görmüş olabilir mi?

mahzunikaya

mahzunikaya

Üye
    Konu Sahibi
PC'nin pili taktığın yuva hasar görmüş olabilir mi?
Hayır hasar görmüş olamaz çünkü PC'yi açıyorum bios'a F1 giriş yaptıktan sonra saati ve tarihi ayarlayıp F10 ile kaydedip yeniden başlatıyor ve PC açıldığında ben kendim PC'yi yeniden başlatıyorum saat ve tarih doğru bir şekilde açılıyor. Ancak PC'nin fişini çekip bir süre beklediğimde saat ve tarih geri kalıyor.

Uhops

Uhops

Üye
Tamam. Ama ayarlayıp yeniden başlattırken restart yaptığın zaman anakarta elektrik kalır bu yüzden tekrar ayarlı olur.Kontrol kalemi ile kontrol edilir mi ki :hmmm

Üst Alt