Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
YardımPc Saat Ve Tarih Geri Kalıyor
Sponsorlu Bağlantılar
mahzunikaya
Üye
Konu Sahibi
Pc Saat Ve Tarih Geri Kalıyor
Arkadaşlar Pc saat ve tarih geri kalıyordu pili yeni pil ile değiştirdim. Ama Pc fişini çekip bir süre bekledikten sonra taktığımda saat ve tarih gene geri kalıyor. Yardımınızı bekliyorum.
Uhops
Üye
Yeni pil eski olabilir mi? Yani oda bitik olabilir.
Arkadaşlar Pc saat ve tarih geri kalıyordu pili yeni pil ile değiştirdim. Ama Pc fişini çekip bir süre bekledikten sonra taktığımda saat ve tarih gene geri kalıyor. Yardımınızı bekliyorum.
Hayır hasar görmüş olamaz çünkü PC'yi açıyorum bios'a F1 giriş yaptıktan sonra saati ve tarihi ayarlayıp F10 ile kaydedip yeniden başlatıyor ve PC açıldığında ben kendim PC'yi yeniden başlatıyorum saat ve tarih doğru bir şekilde açılıyor. Ancak PC'nin fişini çekip bir süre beklediğimde saat ve tarih geri kalıyor.
Uhops
Üye
Tamam. Ama ayarlayıp yeniden başlattırken restart yaptığın zaman anakarta elektrik kalır bu yüzden tekrar ayarlı olur.Kontrol kalemi ile kontrol edilir mi ki