Oyun pc oyunlarını telefonda oynama (az kaldı)

Sponsorlu Bağlantılar

Metin137

Metin137

Üye
    Konu Sahibi
pc oyunlarını telefonda oynama (az kaldı)
Beyler bir kaç deneme yaptım programla az kaldı ama yardıma ihtiyacım programla pcdeki küçük oyunları oynayabiliriz denemk için stronghold deluxe indirdim ama maalesef oyun rip çıktı yani dosyalarının çıkarılması gerek bana gerekli olan bu oyunun dosyalarının zip hali

mehmetxx99

Üye
kücük pc oyunlarini androidde oynamak okadarda önemli deil. kücük pc oyunlarini oynayanlarin sayisi cok az.
tabi sende bir caba sarf etmissin emege saygi ama ne zaman metin2 yi androidte sorunsuzca acabilirsek o zaman android benim icin legende olacak

Metin137

Metin137

Üye
    Konu Sahibi
Zaten şuan başardım ama konu ya mesaj gelmediği için hiç paylaşmadım

mehmetxx99

Üye
ozaman konuyu üstte tutalimbide su yazilimin linkini bi verirmisin ben metin2 yi acmayi deniyecem

furkankaya559758

Üye
Bence bunla uğraşmaya gerek yok çünkü Android de çok güzel oyunlar zaten var. Ayrıca GTA San Andreas bile telefonlara uyumlu oldu.

Metin137

Metin137

Üye
    Konu Sahibi
@mehmetxx99 programın adı exagear ama sadece mauseyle oynanan oyunları açabilirisn tahminimve her oyunu açar ama oynamak mümkün olmaz

mehmetxx99

Üye
gta san andreasi android icin yapiyorlar ve yazilimi pc versiyonuna göre daha yüksek bir grafik kalitesi tasiyor bence metin2 yi android icin yapsalar 6 sürmeden oyunu tamamlarlar

The Nyks

The Nyks

Üye
Oynayabilmek İçin TeamWiever Kullanabilirsin

Üst Alt