Basit ama eğlenceli REVOLT : ballance olabilir sonra prince of persia : assassin's creed : medal of honor : crysis : Nfs shift 2 vs.. diğerleri yazılmış
assassin's creed serisi max payne 3 call of duty 4 ve sonraki serileri hitman absolution prınce of persia fıfa 2013 ve pes 2013 medal of honor son çıkan oyunu adını tam olarak hatırlamıyorum hepsi bu kadar arkadaşım yardımcı olabildiysem sevindim aklıma gelirse yazarım
Bu tavsiye edilen oyunların tümü Lan ile multiplay oynanıyormu banada böyle oyun lazımda. 2 laptop var. 1 oyunda ikimizinde aynı anda oynuyacağı oyun lazım.
FPS:Cod 4mw...hem sistemi yormaz hemde landan oynanabilirStrateji: stronghold crusader extreme...grafikler çok iyi değil ama muhteşem bir oyun surlara okçuları koy ayrıca kızgın yağ koyunca ateşli oklar atıyorlar tam görsel şölen ayrıca lan ile oynanabiliyorCrysis indirmeyin boşuna lan yok
heh ağzımdan aldın, ben de okudum okudum bir Allah'ın kulu left4dead demez mi ya dedim, sen noktayı koymuşsun
evet left4dead kesinlikle denenmesi gereken bir multiplayer oyun. LAN oynayabilmeniz için hamachi lazım diye biliyorum.
bazıları okuduğum kadarıyla bulaşık vs gibi işler için pes oynamışlar. -ki biz de bi kere yapmıştık öle - ama bizim denediğimiz çılgınlığı kimse denememiş!! Strip-PES(!)
FPS:Cod 4mw...hem sistemi yormaz hemde landan oynanabilirStrateji: stronghold crusader extreme...grafikler çok iyi değil ama muhteşem bir oyun surlara okçuları koy ayrıca kızgın yağ koyunca ateşli oklar atıyorlar tam görsel şölen ayrıca lan ile oynanabiliyorCrysis indirmeyin boşuna lan yok
kardes rpg tarzı aynı zamanda gerçekci (grafikler pek deilsede konu) bi orta cağ oyunu mount and blade warband ilk önce geçmişini belirle sora sebessin git biri ile evlen hanlardan paralı asker topla köylerden gönüllü topla köy yağmala hatta kendi krallığını kurmaktan bir ülkenin derebeyi olmaya kadar sen bence oyunu detaylı araştır ha bide oyun türkçe (yapımında bir türk firmasıda bulunduğundan dolayı langue ye türçeyide eklemişler )