PC Oyun Önerileriniz

virus19

Üye
    Konu Sahibi
PC Oyun Önerileriniz
Merhaba arkadaşlar. Evde 3 kişiyiz öğrenciyizde eh birde 2. Öğretim olunca sabahlara kadar uyumuyoruz geceleri yapacak pek birşey bulamıyoruz dedik hadi oyun oynayalım ama aklımıza birtürlü oyun gelmedi LAN ile oynayabileceğimiz eğlenceli oyun tavsiyesinde bulunur musunuz? NOT: Online oyunlarla aramız iyi değil ))

konu yeri burası değil aklıma ilk counter geldi veya quake olabilir

Tepkiler: virus19
Call Of Duty, Crysis, Most Wanted

creeper

Üye
Machinarium kurun sabaha kadar gizemleri çözmeye çalışın, çok eğlenceli oluyor denedik

virus19

Üye
    Konu Sahibi
konu yeri burası değil aklıma ilk counter geldi veya quake olabilir

Teşekkür ederim cevabınız için nereye açsam bilemedim gerekli yere taşınırsa sevinirim

- - - Eklendi - - -

Machinarium kurun sabaha kadar gizemleri çözmeye çalışın, çok eğlenceli oluyor denedik

Hiç duymadım adını araştırayım bi

- - - Eklendi - - -

Call Of Duty, Crysis, Most Wanted

Aldım listeye teşekkürler

medal of honor , sniper elite

Invoke

Üye

DOTA. Bilmiyorsanız başta çok ezilirsin çözmeye çalışırsınız fln ama birazcık öğrenince acaip sarar ve çok eğlenirsiniz.
Online gireceksiniz 3siz+2de oyun atacak yanınıza. karşıda da 5 kişi. Çok güzel olur. Tam takım oyunudur DotA =)

virus19

Üye
    Konu Sahibi
Dotayı ben oynuyorum ancak arkadaşlarımı pek sarmıyor )

şeyde olabilir lotr:conquest

- - - Eklendi - - -

şeyde olabilir lotr:conquest

Pro.Leon

Üye
Tom clancy : ghost recon future soldier.

aynı durumdayız pes yükleyin turnuva yapın kaybedene bulaşık yıkatın yemek yaptırın bizde düzen böyle ilerliyor

virus19

Üye
    Konu Sahibi
fikir güzelde benim ev arkadaşlarından biri kulağa garip gelicek belki ama pes oynamamış hiç :-D adamı bi oturtturamadım pesin başına :-D

fikir güzelde benim ev arkadaşlarından biri kulağa garip gelicek belki ama pes oynamamış hiç :-D adamı bi oturtturamadım pesin başına :-D

o zaman ev işlerini ona kitleyin pes bilinmezmi o zaman assasins serisine başlayın sağlam oyun

Metin137

Üye
stronghold crusader olabilir sanırım lan lada oynanılıyor

Mufche

Üye
lorf of the rings middle earth 2.

Akıncı

Üye
Cod ,cs,pes,age of empire