Fiyti uygu mu?
AMDnin Piyasasini Bilmem Ama Ekran Kartı Yokmu Cihazda?Fiyti uygu mu?
Ekran kartinin olup olmadigini bense bilmiyomAMDnin Piyasasini Bilmem Ama Ekran Kartı Yokmu Cihazda?
Bana amd sistem toplaya bilir,isin performansli ve ucuz a,a vatan bilgisaraydan olursa malzemelrEkran kartinin olup olmadigini bense bilmiyom
Ekran Kartı yoksa PahaliEkran kartinin olup olmadigini bense bilmiyom
Bana amd sistem toplaya bilir,isin performansli ve ucuz a,a vatan bilgisaraydan olursa malzemelr
Amd mi iyi intel mi? OyundaEkran Kartı yoksa Pahali
Bana Sorarsan Her Zaman İntel NvidiaAmd mi iyi intel mi? Oyunda
PekiBana Sorarsan Her Zaman İntel Nvidia
Oyunda amd mi? İntel mi?ekran kartı 1gb yazmışlar da markayı filan yazmamışlar ekran kartı da iyiyse sana yeter herhaldeayrıca pes ve fifa serisi oynamak için tam pcsi bir kaç yıl açar herhalde tüm pesleri
PES 2014
Minumum
İşletim Sistemi: Win Xp 32, Vista, Windows 7
Ekran Kartı: GeForce 510 veya Radeon HD 5450 512MB
İşlemci: Pentium D 820 2.8GHz veya Athlon LE-1640
Hafıza: 1 GB Ram
Sabit disk: 10 GB boş alan
DirectX: 9.0c
Önerilen
İşletim Sistemi: Win Xp 32, Vista, Windows 7, Windows 8
Ekran Kartı: GeForce GT 440 veya Radeon HD 5550 1024MB
İşlemci: Core 2 Duo E7400 2.80GHz veya Athlon II X2 255
Hafıza: 4 GB Ram
Sabit disk: 10 GB boş alan
DirectX: 9.0c
ram alırısan bikaç yıl son ayarda açar
fark etmez amd intel çok ikisi de aynı işi yapıyorsa aynı oyunu açarlarOyunda amd mi? İntel mi?
birde bana amd sitem toplaya bilirmısınfark etmez amd intel çok ikisi de aynı işi yapıyorsa aynı oyunu açarlar
1000-1200 bütçeo fiyatı kesinlikle haketmiyor one öyle 2 çekirdek işlemci 2 gb ram koymuşlar saçma bir anakart ve saçma bir power. internet için yeter pes için de yeter ama bunu almak yerine bundan iki kat daha iyi bir toplama yapabilirsin sen bütçeni yaz toplarız biz