PC mi Win.7.ultimate yapıcam olurmu ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fahrettin.Onay

Fahrettin.Onay

Üye
    Konu Sahibi
PC mi Win.7.ultimate yapıcam olurmu ?
Sistem özelliklerim

ASUS p5pe-vm anakart
İnterl pentium 4 @2.99Ghz
512 Mb DRR ram
256 Mb AGP ekran kardı - Direct X 9
68.5GB yerel disk(c)

Windows 7 Ultimate olurmu acaba çünkü win 7 vista gibi değil dha değişik oldugu için olucagını düşünüyorum yinede konuyu açayım dedim

tesekkurler.

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Konu ilgili bölüme taşınmıştır...

Benim eski bilgisayarımın özellikler ;

P4 3.00 GHZ İşlemci
2GB DDR Ram
Aopen P4 Anakart
80 GB HDD

Bu sisteme Windows 7 Ultimate kurdum. Güzel çalışıyordu ama ara sıra takılmalar yapıyordu. Bunun sebebi işlemcinin tek çekirdek olmasından kaynaklanıyordu. Windows 7 çok çekirdekli işlemcilerin işletim sistemi. İşlemcinizin çekirdek sayısı nekadar fazla olursa işletim sisteminizin verimi okadar yüksek olur. Neyse uzun lafın kısası sisteminiz tabiki Windows 7' yi kaldırır ama ara sıra ufak tefek takılmalar yaşayabilirsiniz. Birde size tavsiyem Ram' i yükseltme şansınız varsa yükseltmenizi öneririm...

Fahrettin.Onay

Fahrettin.Onay

Üye
    Konu Sahibi
tesekkurler .))

werarce

werarce

Üye
o zaman bend kurayım benim pc de eskidi biraz ama olurmu

asrock 775vm800 anakart
p4 3ghz
768mb ddr ram
256mb gforce ekran kartı
160gb hdd

rami artırmayı düşünüyorum lakin fiyatları çok yüksek

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
RAM miktarı öngörülen sınırın altında.Sorun yaşamamak için RAM takviyesi yapsanız iyi olur.

Fahrettin.Onay

Fahrettin.Onay

Üye
    Konu Sahibi
alakası yok win.7 ile xp zaten eşit sisteme sahip benm arkadasımda da 512 lik var takır takır çalışıor saten pc ye xp oluyosa win.7 cok rahat olur

money29

money29

Üye
bence deneme derim çalışır ama tam performans alamazsın ram ini yükseltirsen belki birşeyler alırsın ama ekran kartında önemli sen xp ye devam et derim :) yada yeni bir bilgisayar :)

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
RAM miktarı öngörülen sınırın altında.Sorun yaşamamak için RAM takviyesi yapsanız iyi olur.

alakası yok win.7 ile xp zaten eşit sisteme sahip benm arkadasımda da 512 lik var takır takır çalışıor saten pc ye xp oluyosa win.7 cok rahat olur

Madem ki çok biliyorsunuz. Bize neden soruyorsunuz ? Bildiğinizi yapın ozaman. Bizden de tavsiye istemeyin...

OğuzcanAbi

Üye
ben yaptım sorunsuz çalışıyor

money29

money29

Üye
sorun cıkar demıyorum tam performans alamazsın bazı şeylerde tutukluk yaşarsın ve zamanla anlarsın ;)

brk38

brk38

Üye
evt mesala ben yüklemiştim ekran kartım eski driverinı uzun uuğraşlar sonucu buldum.windows tanıyo ama oyunlarda tanımıyor.karşılaşırsanız bu tip sorunlarrla karşılaşırsınız.şuan xp makine
p4 2.8 ghz
1.25 gb ram
256 mb ati readon 9250
80gb hdd

Lord_oF_Dark

Lord_oF_Dark

Üye
benim sisteme olurmu arkadaşlar bi bakın :
intel core duo 2 ..2.4 ghz
1gb ram
asus anakart
512 mb Nvidia 7900 ekran kartı
180 gb hdd

Fahrettin.Onay

Fahrettin.Onay

Üye
    Konu Sahibi
olur destiny

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Yahu ortak bilende konuşuyor , bilmeyende.

Ondan sonra bizden kötüsü olmaz ortak. Yardım isterler yardım ederiz, sonra kalkar yok o öyle olmaz böyle olur der. Madem benden daha iyi biliyorsun (bildiğini sanıyorsun) neden yardım istiyorsun ? Git bildiğini oku. Burnun sürtülsün ondan sora gel burnumu düzeltin de...
:ehe

adry

adry

Üye
512 mb ram ile win 7 kurulur çalışır ama stabil olmaz aero gibi özellikleri kullanamazsın.Starter'dan farkı olmaz illa kurcam diyorsan kur bi flash disk bul 1 gb lık ready booster olarak kullan ama rami 1 gb a çıkartırsan sorunsuz kullanıcagına inanıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt