Yardım Pc Kapanıyor

Sponsorlu Bağlantılar

alcnn

alcnn

Üye
    Konu Sahibi
evet

Aligzl94

Aligzl94

Üye
tamam çok güzel. şimdi HD bir video aç bakalım ama sıcaklık kontrol proğramı videonun önünde kalsın(video açıkken sıcaklığı takip et) sıcaklık 90 a ulaştımı hemen videoyu kapatasın diyeaynı zamandan fan hızlı çalışıyormu ve çok hava üflüyor mu kontrol et elini fan ın hava üflediği yere yaklaştırBiz öyle uğraşıyoruz ama büyük ihtimal soğutucu tıkanmış biz gene emin olalım ama

alcnn

alcnn

Üye
    Konu Sahibi
hocam 4 dk lık bi video açtım. sıcaklığı kontrol ettim. en yüksek sıcaklık 65 derece oldu. fan hızlandı. hava üflüyor.

1080p video daha açtım. netten dolayı takılmasa sıcaklık baya artacak. 40 snlik oynatmada 75 dereceye çıktı. video duraklayınca tekrar düştü. fandan fazla hava gelmedi.

Aligzl94

Aligzl94

Üye
bak 65 fena değil dene kritik sıcaklık 110 bu derecede bilgisayar kendini aniden kapatıyor. Şimdi işi daha kesinleştirmek için bilgisayarı kapat ya da uykuya al işlemci falan soğusun sonra daha fazla zorla bilgisayarı. Benim de 45 dk lık bi işim var onu halladip sorunu çözmeye çalışırız

OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
kardeşim laptopun garantisi yoksa içini aç fanını temizle ve fanı yerine tam oturttuğuna emin ol fanı yerine oturttmadan önce termal macun sür işlemcinin üzerineki daha iyi soğutma yapabilsin ve kaspersky yüklü ise kaldır norton yükle ister önce kasperskyı sisteme kur bi virüs taraması yaptır yada format at tertemiz bi hale getir yok önemli belgem var diyosan kaspersky ı yükle güncelle tam tarama yaptır çıkan virüsleri sil bu işlemi yaptıktan sonra kaldır kasperskyı norton u yükleyip onuda güncelleyip tam tarama yaptır çıkan virüsleri sil tamamdır bidahada nortonu kaldırma nortonun 30günlük deneme süresi doluncada bitdefenderden devam et ,:D

Takipçi Satın Al

Üst Alt