Yardım Pc hem donuyor Yardım Lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
Pc hem donuyor Yardım Lütfen
Merhabalar. Yaklaşık 2-3 hafta önce pc me Windows 7 kurdurdum ilk aldığımda Windows 7 idi fakat windows 8 deneyimi yaşamak istedim 8 yükledim. Daha sonra belirli oyunlar çalışmadı ve çalışanlar bozulmaya başlamıştı.Konuya gelmek gerekirse bilgisayarımda avast free yüklü bazen internet hizım 8 megabit olmasına rağmen google ın açılması için saatlerce bekliyorum.Avast programı siyah bir ekram acıyor ve orada temizlik yapmak istiyor karantina vb sil falan dedim ama hala pc de donma tarayıcıda reklamlar çıkıyor.Windows 7 de nasıl format atılıyor veya nasıl bu durumu çözebilirim.Aşırı bir kasma ve tarayıcıda virüs var. yardımlar için teşekkürler...

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bilenler şimdi yardım edebilir mi çok sinir bozucu :( :( :(

AlexsandroZ

AlexsandroZ

Üye
Arkadaşım çok yardım etmek iaterim fakat olan olmuş.Yüklenen format cdsi hatalı olabilir.Virus programına gelirsek bende avast kullanıyorum gayet memnunum.Ama sen daha hafif bir virus programı deneyebilirsin.Kısacası başka bir cd ile veya başka bir bilgisayarcıdan tekrar format at.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım çok yardım etmek iaterim fakat olan olmuş.Yüklenen format cdsi hatalı olabilir.Virus programına gelirsek bende avast kullanıyorum gayet memnunum.Ama sen daha hafif bir virus programı deneyebilirsin.Kısacası başka bir cd ile veya başka bir bilgisayarcıdan tekrar format at.
Teşekkür ederim.Windows 8 kurdum minecraft çalışmadı ama neyse umurumda değil Windows 7 yükletireceğim.Sana bir sorum var bu pc nasıl sence yakın zamanda alacağım

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
Alternatif olarak asusun bir pc sini beğendim fakat sence çift ekran kartı pek fark ettirirmi yanılmıyorsam SLI teknolojisi varmış

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
alternatif bu pc düşünüyorum

AlexsandroZ

AlexsandroZ

Üye
Asusun da linkini at bakalım bi.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi

Yukarıdaki ve bu

• Beğen
Tepkiler: AlexsandroZ
AlexsandroZ

AlexsandroZ

Üye
Ben seçim yapacak olsam Asusu seçerdim.Çünkü marka Pc lerde bana göre en güvenilir marka.Benimde pc Asus.Ama tabiki yinede sen bilirsin Lenova ya haksızlık olmasın onu hiç kullanmadım.Seçim senin :)

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
Ben seçim yapacak olsam Asusu seçerdim.Çünkü marka Pc lerde bana göre en güvenilir marka.Benimde pc Asus.Ama tabiki yinede sen bilirsin Lenova ya haksızlık olmasın onu hiç kullanmadım.Seçim senin :)
Klavye ışıklı falan çok güzel lenovo ayrıca lenovo 755M asuslar 750M ekran kartında kaliteye bakmak lazım sanırım çünkü 750M 4gb 755M 2 gb. Lenovo da çift ekran kartı var bu ne kadar gerekli.Yani olmasada olur mu?Birde bu asusların klavyede ışık yoksa üzülürüm :(

messevim

messevim

Üye
C Cleaner ile temizlemeyi dene.

messevim

messevim

Üye
Klavye ışıklı falan çok güzel lenovo ayrıca lenovo 755M asuslar 750M ekran kartında kaliteye bakmak lazım sanırım çünkü 750M 4gb 755M 2 gb. Lenovo da çift ekran kartı var bu ne kadar gerekli.Yani olmasada olur mu?Birde bu asusların klavyede ışık yoksa üzülürüm :(
Gönlün hangisini istiyorsa onu al. Sana ne kadar asusu al desek, asusu aldıktan sonra diyeckesin ki keşke lenovayı alsaydım. o yüzden iyi seçim yap ve gönlünün dilediğini al

• Beğen
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
Gönlün hangisini istiyorsa onu al. Sana ne kadar asusu al desek, asusu aldıktan sonra diyeckesin ki keşke lenovayı alsaydım. o yüzden iyi seçim yap ve gönlünün dilediğini al
Marka fark etmiyor.Asuslara bakma sebebim lenovo 2.7 kilo çok ağır asuslar multimedya açısından iyi olmuş güzel tasarım hafif ve Çerçeveleri az fakat çift ekran kartı benim kafamı karıştırıyor?Sence bunun çok önemi var mı?

AlexsandroZ

AlexsandroZ

Üye
Aynen ya keyfine göre takıl al birini.İkiside zaten güzel pcler.Pek bir fark olmaz istediğini al :)

messevim

messevim

Üye
Marka fark etmiyor.Asuslara bakma sebebim lenovo 2.7 kilo çok ağır asuslar multimedya açısından iyi olmuş güzel tasarım hafif ve Çerçeveleri az fakat çift ekran kartı benim kafamı karıştırıyor?Sence bunun çok önemi var mı?
Tabii ki var...SLR teknolojisi bence başarılı. Çok aşırı oyun oynuyorum diyorsan lenovayı tercih et. Bana sadelik, tasarım, karizma aynı zamanda marka lazım diyorsan da Asusu.

ha asus ta yabana atılacak değil, özellikleri her oyunu açabilir.

• Beğen
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
Aynen ya keyfine göre takıl al birini.İkiside zaten güzel pcler.Pek bir fark olmaz istediğini al :)
Çift ekran kartı 1 u çıkabiliyor bu ileriki teknolojilerle değişebileceģi anlamına gelir mi misal kasalı pc gibi donanım eskidi mi yenisini al tak :)

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
Çift ekran kartını geçtim hangi PC daha ileri görüşlü 755M mi 750M mi dersiniz?

Üst Alt