PC hakkında bilgi olanlar Bi Baka bilirmi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fuathan

Üye
    Konu Sahibi
PC hakkında bilgi olanlar Bi Baka bilirmi
Arkadaşlar Konuyu Yanlış yere Açtıysam Şimdiden özür dilerim size bir şey sormak istiyorum bir bilgisayara iki tane ekran kartı takılabilirmi birde bu işletim sistemime göre 512 lik nividia ekran kartı almak isyorum ne önerebilirsiniz : İşlemci: İntel Pentium D CPU 3.00 GHz RAM: 2 GB 32 Bit işletim sistemi eski ekran kartım bu :Nvidia GeForce 7100 GS 895 MB Şimdiden teşekkür ediyorum yorum atanlara...

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
Anakartının marka ve modelini yazarsan iki ekran kartı takıp takamayacağını söyleyebiliriz. Anakartın SLI desteklese bile elindeki ekran kartıyla bu olmaz. Ancak şansın varsa alacağın ikinci nvidia ekran kartıyla Physx yapabilirsin. Tabi bu arada sistem özelliklerinden powersupply yeterli olacak mı olmayacak mı?

Sisteminin ayrıntılı özelliklerini yazarsan L-LumieRe gibi uzman arkadaşlarımız seni rahatlıkla yönlendireceklerdir.

fuathan

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim bide Xp pcim var onun Anakart işlemcisi bu : ASUS P5GZ-MX peki bu anakart güzelmi

fuathan

Üye
    Konu Sahibi
o zaman bana İNtel Pentium i7 LAzım

Kardeş bir bilgisayara iki ekran kartı takılır ama senin anakarta takılmaz.Takılsaydı bile yeni power alman gerekirdi.İntel İ7 yaparsan işletimi,anakart ve ram düşük gelir.

fuathan

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş Ben Kökten Sıfır bi Bilgisayar çekeyim önerileriniz nedir şimdi casper almayı düşünüyorum ama şimdi casperların parçaları çin malı diyolar karar veremedim bizim aldığımız bütün pcler casper

fuathan

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim benim bu işlemci ddr3 lük ram felan ekran kartı takılabilir mi İntel Penitum D 3.00 Ghz (2CPUs) 3.00 Ghz 2048 MB Ram Sistem Modeli Casper Halley ilk baştaki yazdığım sistem bu yoruma bi bak power supply felan sorun deil onları alırım onları dicekseniz felan bir şunu almayı düşünüyorum ikisinden biri ama anakarta uyumlu olurmu bilmiyorum

Kardeş senin için açtım,bazı yerlerde çin yazıo ama oda plastigi galib

Tepkiler: fuathan
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...