bycena
Üye
PC Hafıza Kartını Okumuyor [Resimli]
Selam arkadaşlar dün ben bu forumdan bir tane room indirmiştim bilgisayarıma sonra room atarken telefonumun (T10) sd kartındaki room dosyalarını .zip'in içine atmayı unuttum sonra pili çıkardım telefonu açtım bilgisayara dosyaları yüklemek için yada değiştirmek için tanıt dedim telefondan sonra bi baktım bilgisayarımda sd kart sürücüsü açılmadı tekrar denedim yine olmadı pc yi ve telefonu kapattım açtım yine açılmadı dosyalar ve en sonunda böyle bir şey çıktı sd kart bilgisayarımda gözüküyor ama dosyaları açılmıyor G: sürücüsü azcık belirsiz bir halde neyse resimleri atıyım ordan daha iyi anlarsınız yardımlarınızı bekliyorum bilgisayarım sd kartımı okuması için ne yapmam lazım veya hangi programı indirmem lazım
h t t p : / / a 1 2 0 8 . h i z l i r e s i m . c o m / 1 0 / n / c 2 h p d . j p g
h t t p : / / a 1 2 0 8 . h i z l i r e s i m . c o m / 1 0 / n / c 2 h q 5 . j p g
ben yeni oldugum için link paylaşamıyorum siz aralardaki boşlukları silersiniz
- - - Eklendi - - -
cevap verecek yokmu
h t t p : / / a 1 2 0 8 . h i z l i r e s i m . c o m / 1 0 / n / c 2 h p d . j p g
h t t p : / / a 1 2 0 8 . h i z l i r e s i m . c o m / 1 0 / n / c 2 h q 5 . j p g
ben yeni oldugum için link paylaşamıyorum siz aralardaki boşlukları silersiniz
- - - Eklendi - - -
cevap verecek yokmu